Gavetips 0-12 mnd

Sorter etter:

Fill & Tell Den beste boken om meg

Den beste boken om meg, fra Fill & Tell. En moderne historiebok, hvor foreldrene forteller om sine barn fra første møte, og til de fyller fem. Boken er laget for å inspirerere og hjelpe forfatteren, til å lage et album barnet ønsker å beholde hele livet. Et ordentlig album av høy kvalitet med masse plass til historier, bilder og et par plastlommer til viktige små saker. med morsomme illustrasjoner passer den til både gutter og jenter. Perfekt gave til nybakteforeldre, dåp eller navnedag, eller en gave til ditt eget barn. Boken består av et spiralinnbundet album, med soft cover, og 50 sider tykt papir som er godt å skrive på. Bokens innhold: - Her ser dere meg - Mine foreldre - Alle venter på meg - Jeg er fremme -  Hjemme - Den første tiden - Jeg heter - Sånn ser jeg ut - Aller første - Slik er jeg - Om slekten min - Jeg spiser - Jeg snakker - Mine favoritter - I barnehagen - Jeg liker å gjøre - Om mine reiser - Året jeg ble født - Gjem på noen saker - Jeg tegner      
1054442

Sebra heklet kanin blå

Blå kanin fra Sebra. Søt håndheklet kaninbamse i bomull, fylt med polyestervatt. En liten bestevenn i perfekt størrelse for små barnehender. Kaninen er myk å klemme på og er en ideell biteleke for kløende babygommer. Kan maskinvaskes på 30 grader.
71557

Sebra heklet kanin rosa

Rosa kanin fra Sebra. Søt håndheklet kaninbamse i bomull, fylt med polyestervatt. En liten bestevenn i perfekt størrelse for små barnehender. Kaninen er myk å klemme på og er en ideell biteleke for kløende babygommer. Kan maskinvaskes på 30 grader.
71556

Sebra heklet rangle pinnsvin

Rangle, pinnsvin, fra Sebra. Superskjønn håndheklet rangle i bomull, fylt med polyestervatt. Perfekt størrelse for små babygrep. Myk å ta på, morsom å riste på, trygg å bite på. En favoritt blant de aller minste! Kan maskinvaskes på 30 grader. 
70543

Sebra vognpynt sommerfugl

Vognpynt, sommerfugl, fra Sebra. En flott, heklet vognlenke som er fin å se på for både baby og forelder. 
86945

Sebra vognpynt traktor

Vognpynt, traktor, fra Sebra. En flott, heklet vognlenke som er fin å se på for både baby og forelder. 
86946

Sophie la Girafe badeleke

Badeleke, Sophie la girafe. Sophie la girafe er en fransk, verdensberømt og håndlaget giraff som har gledet millioner av barn siden 25.mai 1961 - st sophies dag. Sophie badeleke er laget av fftalatfri vinyl, og den søte giraffen spruter vann når du klemmer på den. En kjempefin gave til den lille!
1056616

Sophie la Girafe bitering

Bitering, Sophie la girafe. Sophie la Giraffe er en fransk, verdensberømt og håndlaget giraff som har gledet millioner av barn siden 25.mai 1961 - st sophies dag. Biteringen er fremstilt i 100% naturgummi fra Hevea treet, og er selvfølgelig ftalatfri/giftfri. De to ringene er myke og gode å tygge på, og har i tillegg forskjellig overflate, alt etter hvor tidlig i tannprosessen ditt barn er. En perfekt velkommen-til-verden-gave!
1056615

Sophie la Girafe koseklut

Koseklut, Sophie la girafe. Sophie la girafe er en fransk, verdensberømt giraff som har gledet millioner av barn siden 25.mai 1961 - st sophies dag. Kosekluten er laget i 100% organisk, myk bomull, og har eget feste for smokken. Perfekt gave til den nyfødte!
1056613

Sophie la Girafe sjiraff

Sjiraffen, Sophie la girafe, er en fransk, verdensberømt og håndlaget giraff som har gledet millioner av barn siden 25.mai 1961 - st sophies dag. Sophie la Giraffe er fremstilt i 100% naturgummi fra Hevea treet, og er selvfølgelig ftalatfri/giftfri. Hun er myk og god å tygge på, og passer perfekt når barnet ditt får tenner. Den lange, tynne halsen passer perfekt for små barnehender, fargekontrastene skaper en visuell stimulering, og en liten pipelyd stimulerer barnets hørsel.En perfekt velkommen-til-verden-gave! 
1056612

Sophie la Giraffe teppesett

Teppesett, Sophie la girafe. Sophie la Giraffe er en fransk, verdensberømt og håndlaget giraff som har gledet millioner av barn siden 25.mai 1961 - st sophies dag. Sophie la Giraffe er fremstilt i 100% naturgummi fra Hevea treet, og er selvfølgelig ftalatfri/giftfri. Hun er myk og god å tygge på, og passer perfekt når barnet ditt får tenner. Den lange, tynne halsen passer perfekt for små barnehender, fargekontrastene skaper en visuell stimulering, og en liten pipelyd stimulerer barnets hørsel. Teppet er laget i 100% organsik bomull.  Teppesettet er kjempefint som dåpsgave!  
1056614
Tilbud

fred bitering chill baby mustache

Bitering, Chill baby mustache, fra Fred. Herlig bitering til underholdning for både barn og voksne! Biteringen er fri for PVC og BPA, og møter alle sikkerhetskrav. Egnet for babyer fra 3 måneder.
80709