Til toppen

Gavetips 0-12 mnd

Visning
/
Sortering

oyoy living spilledåse regndråpe

Spilledåse, Regndråpe, fra OYOY Living.
107008

oyoy living babyleke puzzle ball

Babyleke, Puzzle ball, fra OYOY Living.
107007

oyoy living rangle kanin

Rangle, Kanin, fra OYOY Living
106983

nibbling smokkelenke jet-set blå

Smokkelenke, Jet-set i blå, fra Nibbling.
105777
 

nibbling bitering bear mint

Bitering, Bear i mint, fra Nibbling.
105774
 

sebra vognpynt little driver

Vognpynt, Little Driver, fra Sebra. Kjempefin vognpynt med heklede biler og perler i skjønn forening. Lenken festes enkelt til vognen ved hjelp av to plastringer, og den elastiske kvaliteten gjør at den passer til de fleste vogner.
105154

a little lovely company led lampe lam

Supersøt lampe, lam, fra A little lovely company. LED lampen er miljøvennlig og trygg for barn; fremstilt av PVC, fri for BPA, bly og ftalater. LED-lyset sørger for at den ikke blir varm, og gjør den trygg for bruk på barnerommet. Myk og lun glød i mørket, perfekt som nattlampe! Lampen kommer med timerfunksjon. 3x LR44 batterier - disse er inkludert, men har begrenset levetid.
104499

manhattan toy rangle/bitering winkel soccer

Rangle/bitering, Winkel soccer, fra Manhattan Toy.
102603

sebra tøybok arctic

Tøybok, Arctic, fra Sebra. Flott og fargerik tøybok med forskjellig print på fram-og bakside. Underholdende og spennende for de aller minste. Se, pek og lær! Boken foldes ut til 1 meter, og kan fint brukes som en morsom sengerand. Kan vaskes i maskin på 40 grader.
101435

Sebra heklet smokkelenke midnight plum

Smokkelenke, midnight plum, fra Sebra. Hold fast på yndlingssmokken med denne fine smokkelenka i heklet kvalitet. Smokkelenka festes enkelt til klærne ved hjelp av klips. Kan vaskes på 30 grader finvask.
101431

Sebra heklet smokkelenke royal blue

Smokkelenke i fargen royal blue, fra Sebra. Hold fast på yndlingssmokken med denne fine smokkelenka i heklet kvalitet. Smokkelenka festes enkelt til klærne ved hjelp av klips. Kan vaskes på 30 grader finvask.
101430

sebra kanin plysjbamse cloud blue

Plysjbamse, Kanin i cloud blue, fra Sebra. Nydelig og kjempemyk bamse med lange ører og et koselig ansikt. Perfekt som turkamerat eller som kosebamse i senga.
101426