Til toppen

a little lovely company koffert spøkelse

Produktnummer: 94972
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Koffert, Spøkelse, fra A Little Lovely Company. Kjempesøt koffert i blå, med motiv av spøkelse, skyer og stjerner, samt teksten

Koffert, Spøkelse, fra A little lovely company. Kjempesøt koffert i blå, med motiv av spøkelse, skyer og stjerner, samt teksten "Booo..." på baksiden. Kofferten er litt større enn standard pappkofferter, og er dermed godt egnet til både overnattingsbesøk, picnic, lange bilturer eller som lekeoppbevaring. Også er den selvfølgelig kjempefin som dekorasjon på barnerommet!

Lengde 30 cm
Bredde 9 cm
Høyde 20,5 cm
Colour Blå
Materiale Papp

a little lovely company koffert enhjørning

Koffert, Enhjørning, fra A Little Lovely Company. Kjempesøt koffert i rosa, med motiv av enhjøring på framsiden og teksten
94970

a little lovely company koffert sky rosa

Koffert, Sky, fra A Little Lovely Company. Kjempesøt koffert i rosa, med motiv av små og store skyer og stjerner. Kofferten er litt større enn standard pappkofferter, og er dermed godt egnet til både overnattingsbesøk, picnic, lange bilturer eller som lekeoppbevaring. Også er den selvfølgelig kjempefin som dekorasjon på barnerommet!
94973

a little lovely company led lampe spøkelse

Supersøt lampe, spøkelse, fra A little lovely company. LED lampen er miljøvennlig og trygg for barn; fremstilt av PVC, fri for BPA og ftalater. LED-lyset sørger for at den ikke blir varm, og gjør den trygg for bruk på barnerommet. Myk og lun glød i mørket, perfekt som nattlampe! Lampen kommer med timerfunksjon. 3x LR44 batterier - disse er inkludert, men har begrenset levetid.
92371