Alle julevarer

Sorter etter:
NY

porsgrund julekule snorkfrøken blå

Julekule, Snorkfrøken i blå, fra Porsgrund.
107422
NY

porsgrund julekule mummitrollet

Julekule, Mummitrollet, fra Porsgrund.
107419
NY

porsgrund julekule snorkfrøken

Julekule, Snorkfrøken, fra Porsgrund.
107420
NY
NY

porsgrund julekule lille my

Julekule, Lille My, fra Porsgrund
107416

oyoy living adventskalender santa

Adventskalender, Santa, fra OYOY Living
107012

spring copenhagen nesting dolls christmas

Nesting dolls, Christmas, fra Spring Copenhagen. Disse kule dukkene er en moderne variant av de russiske matrjosjka-dukkene. Christmas-settet er laget av furutre i den gjenkjennelige, runde formen, og er malt med sterke farger. Settet består av tre dukker som kan stables inni hverandre, og den største er 14 cm høy. Et flott samleobjekt, eller en kul gave til den som har alt!
106291

kay bojesen nisselue ape mini

Nisselue til mini apen fra Kay Bojesen, føres av Rosendahl. Denne kule nisseluen i malt bøk passer perfekt til apen i ministørrelse, samt til lovebirds turtelduer fra Kay Bojesen. Nisseluen pynter opp den flotte designklassikeren til jul, og skaper samtidig litt ekstra julestemning i stua! Luen kommer med strikk, og er enkel å ta av og på etter behov.
106276

ferm living circle lysestake stor sort

Cirkle lysestake, sort i stor størrelse, fra ferm LIVING. Elegant og tidløs lysestake i messing. Perfekt til advent, men kan gjerne brukes året rundt. La den stå og skinne i sin vakre enkelhet, eller dekorer den med for eksempel blader og kongler for et mer personlig preg.
106273

ferm living lysestake arch sort

Lysestake, Arch i sort messing, fra ferm LIVING. Skulpturell og elegant lysestake i en enkel halvmåneform. Den enkle formen forsterkes av tydelige, buede linjer i den robuste messingen, og gir overflaten en følelse av dybde. Med plass til to lys, er Arch lysestake et stemningsskapende dekorelement, uansett hvor du velge å plassere den.
106275