Tilbud
  • Anne Black Grow hengepotte hvit liten - slideshow 1

Anne Black Grow hengepotte hvit liten

Varenummer: 78726
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Hengepotte, Grow, i liten størrelse og hvit fra Anne Black. Den flotte potteskjuleren er laget for hånd, av hånddreiet porselen, så hver og en potte er unik.Oppheng er skinnsnorer, hver snor er 70 cm. Kan henges i vindu, eller fra krok på vegg. Passer godt å ha flere ulike størrelser sammen. 

Hengepotte, Grow, i liten størrelse og hvit fra Anne Black. Den flotte potteskjuleren er laget for hånd, av hånddreiet porselen, så hver og en potte er unik.
Oppheng er skinnsnorer, hver snor er 70 cm. Kan henges i vindu, eller fra krok på vegg. Passer godt å ha flere ulike størrelser sammen. 

Width 9 cm
Height 8 cm
Colour Hvit
Material porselen, skinn
Tilbud

Anne Black Grow hengepotte blue liten

Hengepotte, Grow, i liten og blå fra Anne Black. Den flotte potteskjuleren er laget for hånd, av hånddreiet porselen, så hver og en potte er unik. Oppheng er skinnsnorer, hver snor er 70 cm. Kan henges i vindu, eller fra krok på vegg. Passer godt å ha flere ulike størrelser sammen. 
87709
Tilbud

Normann Copenhagen pocket organizer 2 blå

Pocket Organizer 2, blå, fra Normann Copenhagen. Superfin oppbevaring for vegg, formet som en lomme i hard plast. Pocket Organizer kan brukes hvor som helst i huset der det trengs litt ekstra oppbevaringsplass. Lommen er perfekt til både kontorrekvisita, nøkler, sminke, kjøkkenredskaper, planter og mye, mye mer. Pocket Organizer festes på veggen med et klikksystem, og kan enkelt kobles fra og rengjøres ved behov. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
86322