Til toppen

Arabia Mummi Krus Lille My i Engen

Produktnummer: 125280
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Mummikrus, Lille My i Engen, fra Arabia, basert på Mummitrollet og Kometen, med frittalende Lille My i fokus.

Mummikrus, Lille My i Engen, fra Arabia, basert på Tove Janssons tegneserie «Mummitrollet og kometen» som ble utgitt på engelsk i 1958. 

I historien bak illustrasjonene til Lille My-serviset, nærmer en komet seg Mummidalen. Da innbyggerne i Mummidalen plutselig flykter fra hjemmene sine, drar Lille My sammen med Mummitrollet og Snorkfrøken for å finne ut hva det hele dreier seg om. Lille My er bekymringsløs som alltid og legger seg rett ned i enga for å se kometen nærme seg.

Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, steikeovn og fryser.

OBS: Må ikke settes direkte fra fryseren og inn i en varm ovn. Må ikke settes direkte fra varm ovn til en våt, kald overflate, eller direkte på stål.

Volum 30cl
Materiale Porselen
NY

Arabia Mummi Krus Stinky i Aksjon

Mummikrus, Stinky i Aksjon, fra Arabia, basert på to ulike tegneserier: «Mummitrollets nye liv» fra 1956 og ”Foreningsliv i Mummidalen” fra 1957 av Tove Jansson.
125281

Mummi krus Lille My

Mummi kurs med Lille My er en herlig ting å gi bort, og en herlig ting å motta! Lille My elsker spenning, er frekk og litt rampete. Hun er veldig direkte og sier ofte ting rett ut fra levra uten å tenke over hva som kommer ut. Tove Slotte-Elevant har designet mummitrollserien i tråd med de originale tegningene skapt av den finske forfatteren Tove Jansson.Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, steikeovn og fryser.Må ikke settes direkte fra fryseren inn i varm ovn. Må ikke settes direkte fra varm ovn til en våt, kald overflate, eller direkte på stål.
35517
 

NVRLND Munnbind Lille My Voksen

Mummimunnbind med Lille My-motiv i voksenstørrelse
120210