Til toppen

Arabia Mummi Krus Stinky i Aksjon

Produktnummer: 125281
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Mummikrus, Stinky i Aksjon, fra Arabia, basert på to ulike tegneserier: «Mummitrollets nye liv» fra 1956 og ”Foreningsliv i Mummidalen” fra 1957 av Tove Jansson.

Mummikrus, Stinky i Aksjon, fra Arabia, basert på to ulike tegneserier: «Mummitrollets nye liv» fra 1956 og «Foreningsliv i Mummidalen» fra 1957 av Tove Jansson.

I illustrasjonene til Stinky-kruset møter vi Mummidalens skurk som denne gangen imidlertid prøver å redde Mummimammas veske fra en hund. Selv om Stinky er litt av en skurk, ville han aldri stjele Mummimammas veske. 

Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, steikeovn og fryser. OBS: Må ikke settes direkte fra fryseren og inn i en varm ovn. Må ikke settes direkte fra varm ovn til en våt, kald overflate, eller direkte på stål.

Volum 30cl
Materiale Porselen
NY

Arabia Mummi Krus Lille My i Engen

Mummikrus, Lille My i Engen, fra Arabia, basert på Mummitrollet og Kometen, med frittalende Lille My i fokus.
125280
 

Mummi krus Stinky

Mummi krus med Stinky passer godt til en ordentlig liten luring! Stinky snurrer folk rundt lillefingeren. Han lever etter sine egne lover, er god til å bestemme og tar ikke et nei for et nei! Tove Slotte-Elevant har designet mummitrollserien i tråd med de originale tegningene skapt av den finske forfatteren Tove Jansson.Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, steikeovn og fryser.* *Må ikke settes direkte fra fryser til varm ovn. Må ikke settes direkte fra varm ovn til en våt, kald overflate, eller direkte på stål.
34275
 

NVRLND Munnbind Stinky Voksen

Mummimunnbind med Stinky-motiv i voksenstørrelse
120212