Aytm

Bak merkevaren AYTM står paret Kathrine og Per Gran Hartvigsen, som siden 2004 har drevet selskapet Gran Living ApS. Med sin skaperglede og lange erfaring innen møbler og hjemmeinnredning, ønsket Kathrine og Per å tilføre dansk design noe nytt, og dermed oppstod ideen om AYTM. Merket tilbyr en trendy mix av innredningsdetaljer og møbler i kvalitetsmaterialer, og det er enkelt å finne personlige favoritter blant det flotte utvalget.

Produktene fra Aytm er også tilgjengelige i våre fysiske Røst-butikker i Bergen og i Trondheim.

 

Sorter etter:
Kun i nettbutikken

Aytm globe vase rose Ø10

Vase, Globe Ø10 i fargen rose, fra AYTM. Vakker rund glassform plassert på en elegant base i messing. Perfekt til friske blomster, grønne blader eller enkle grener. Vasen er også fin å bruke som dekorasjon i seg selv.
97798
Kun i nettbutikken

aytm globe vase Ø10 forest

Vase, Globe Ø10 i fargen forest, fra AYTM. Vakker rund glassform plassert på en elegant base i messing. Perfekt til friske blomster, grønne blader eller enkle grener. Vasen er også fin å bruke som dekorasjon i seg selv.
97797
Kun i nettbutikken

aytm globe vase Ø17 sort

Vase, Globe Ø17 i sort, fra AYTM. Vakker rund glassform plassert på en elegant base i messing. Perfekt til friske blomster, grønne blader eller enkle grener. Vasen er også fin å bruke som dekorasjon i seg selv.
97476
Kun i nettbutikken

aytm tota lanterne glass black/forest

Lanterne, Tota i fargen black/forest, fra AYTM.  Nydelig, håndlaget lanterne i avrundet glass. Tenn lys og skap en koselig atmosfære i hjemmet - sommer, høst, vinter og vår.
93163
Kun i nettbutikken

aytm tota telysholder glass black/forest

Telysholder, Tota i fargen black/forest, fra AYTM.  Nydelig, håndlaget telysholder i avrundet glass. Tenn lys og skap en koselig atmosfære i hjemmet - sommer, høst, vinter og vår.  
93164
Kun i nettbutikken

aytm vivero vannkanne messing

Vannkanne, Vivero i messing, fra AYTM.Lekker vannkanne i lakkert messing, rommer 1,5 liter. Kannen er en forlengelse av Stilla-kolleksjonen, der alle produktene har en elegant dråpeform.
85861