Til toppen

Babyleker

Visning
/
Sortering
NY

Lilliputiens Babyleke Cesar Danser

Babyleke, Cesar danser, fra Lilliputiens.
97911
NY

Lilliputines Mini Rangle Zia

Mini Rangle, sjiraff Zia, fra Lilliputines. En babyleke som er god å holde for den lille, og som lager en morsom lyd når den blir ristet.
111458
NY

Lilliputines Mini Rangle Anais

Mini Rangle, fuglen Anais, fra Lilliputines. En babyleke som er god å holde for den lille, og som lager en morsom lyd når den blir ristet på
111459
NY

Lilliputines Squeaker Neshorn Marius

Squeaker, Marius, fra Lilliputiens. En god og fargerik babyleke, som er enkel for babyen å holde å hånden.
111457
NY

Lilliputines Squeaker Pingvin Pablo

Squeaker, pingvin Pablo, fra Lilliputiens. En god og fargerik babyleke, som er enkel for babyen å holde å hånden. Press på den søte pingvinen og den vil lage en gøyal lyd.
111456
NY

Lilliputines Flamingo Anais

Hånddukke, flamingo Anais, fra Lilliputines. En morsom og fargerik babyleke.
111441
NY

Lilliputines Squeaker Sjiraff Zia

Squeaker, sjiraff Zia, fra Lilliputiens. En god og fargerik babyleke, som er enkel for babyen å holde å hånden. Press på den søte sjiraffen og den vil lage en gøyal lyd.
111454
NY

Lilliputines Rangle Nesehorn Marius

Rangle, nesehorn Marius, fra Lilliputines. Fest Marius i barnets rekkevidde, og hun kan dra i den og ringe med bjellen. En morsom og underholdene babyleke.
111440
NY

Lilliputiens Biterangle Zia

Biterangle, sjiraffen Zia, fra Lilliputiens. En babyleke som både er en myk bamse, rangle med lyd, og er en trøstende biteleke for babyer med tenner som kommer frem.
111442
NY

Lilliputines Draleke Enhjørning Louise

Draleke, enhjørning Louise, fra Lillieputines
103962
NY

Lilliputiens Biterangle Louise

Biterangle, enhjørningen Louise, fra Lilliputiens. En babyleke som både er en myk bamse, rangle med lyd, og er en trøstende biteleke for babyer med tenner som kommer frem. 
103963

sebra plysj spilledåse elefant vintage rose

Spilledåse, elefant i vintage rose, fra Sebra. Spilledåse i den mykeste plysj, formet som en søt elefant. Dra elefanten i snabelen, og den spiller en koselig vuggevise for babyen din. En praktisk borrelåshempe gjør at du enkelt kan feste spilledåsen på senga, vogna eller andre steder den kan gjøre nytte.
101422