Til toppen

Badeleker

Visning
/
Sortering

sunnylife armringer flamingo

Armringer, flamingo, fra Sunnylife. La badelivet bli både morsomt og trygt med disse kule, oppblåsbare armringene med herlig flamingomotiv! Armringene er behagelige å ha på, og gir rom for fri lek både i og utenfor vannet. Passer for barn fra 3-6 år.
102975

sunnylife 3D oppblåsbar badeball krabbe

Oppblåsbar badeball med 3D-effekt, krabbe, fra Sunnylife. Skikkelig kul badeball, klar for lek og moro på stranda! Praktisk reparasjonplaster følger med, om uhellet skulle være ute.
102972

sunnylife 3D oppblåsbar badeball flamingo

Oppblåsbar badeball med 3D-effekt, flamingo, fra Sunnylife. Skikkelig kul badeball, klar for lek og moro på stranda! Praktisk reparasjonplaster følger med, om uhellet skulle være ute.
102973

sunnylife armringer ananas

Armringer, ananas, fra Sunnylife. La badelivet bli både morsomt og trygt med disse kule, oppblåsbare armringene med herlig ananasmotiv! Armringene er behagelige å ha på, og gir rom for fri lek både i og utenfor vannet. ​ Passer for barn fra 3-6 år.
102974
 

sunnylife kiddy badering enhjørning

Kiddy badering, enhjørning, fra Sunnylife. La sommeren bli minnerik med denne kjempekule baderingen, formet som en nydelig enhjørning med gullfarget horn! Perfekt til både strandliv og bassenglek. Baderingen er delt på midten, noe som gjør den enkel å ta på og av. Praktisk reparasjonsplaster følger med, i fall uhellet skulle være ute. Passer for barn fra 3-6 år.
99982
 

sunnylife bademadrass kaktus

Bademadrass, kaktus, fra Sunnylife. La sommeren bli minnerik med denne superkule bademadrassen, formet som en herlig grønn kaktus! Len deg tilbake og slapp av, og la deg flyte avgårde under sommersol og skyfri himmel. Kommer med praktisk reparasjonsplaster, om uhellet skulle være ute. Passer for barn fra 14 år.
99972
 

sunnylife ride-on float flamingo rose gold

Ride-on float, flamingo i rose gold, fra Sunnylife. La sommeren bli minnerik med denne store, oppblåsbare og superkule flamingoen i skinnende rosa! Helt perfekt for glade sommerdager på stranda eller i bassenget. Flamingoen er behagelig å sitte på, og er utstyrt med praktiske håndtak på hver side av halsen. Reparasjonsplaster følger med, i fall uhellet skulle være ute. Passer for barn fra 6 år.
99970

sunnylife badering vannmelon

Badering, vannmelon, fra Sunnylife. La sommeren bli minnerik med denne kjempekule baderingen med herlig vannmelonmotiv! Perfekt til både strandliv og bassenglek. Praktisk reparasjonsplaster følger med, i tilfelle uhellet skulle være ute. Passer for: fra 6 år.
99968
 

A little Lovely Company badeleke T-Rex

Badeleke, T-Rex, fra A little lovely company. Gjør badestunden til en lek med denne søte dinosauren! Fyll den med vann, løft den og se det regne! Fri for bly og BPA.
100012

A little Lovely Company badeleke enhjørning

Badeleke, Enhjørning / Unicorn, fra A little lovely company. Gjør badestunden til en lek med denne søte enhjørningen! Fyll den med vann, løft den og se det regne! Fri for bly og BPA.
100011

a little lovely company badeleke regndråpe

Badeleke, Regndråpe, fra A little lovely company. Gjør badestunden til en lek med denne søte regndråpen! Fyll den med vann, løft den og se det regne! Fri for bly og BPA.
94413

a little lovely company badeleke regnbue

Badeleke, Regndråpe, fra A little lovely company. Gjør badestunden til en lek med denne søte regnbuen! Fyll den med vann, løft den og se det regne! Fri for bly og BPA.
94414