Til toppen

ban.do drikkeflaske glitter bomb color block

Produktnummer: 104439
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Drikkeflaske, Glitter bomb color block, fra Ban.do. En glitrende skjønnehet av en drikkeflaske! Nok motivasjon i seg selv til å fylle den opp med vann eller annet leskende, for så å ta fatt på en joggetur, dra på treningssentrert eller på en herlig vandring i skogen. Fri for BPA, bly og ftalater. Vaskes for hånd.

Drikkeflaske, Glitter bomb color block, fra Ban.do. En glitrende skjønnehet av en drikkeflaske! Nok motivasjon i seg selv til å fylle den opp med vann eller annet leskende, for så å ta fatt på en joggetur, dra på treningssentrert eller på en herlig vandring i skogen. Fri for BPA, bly og ftalater. Vaskes for hånd.

Diameter 6,4 cm
Høyde 21,3 cm
Volum 4,7 dl cm3
Colour Rosa
Materiale Plast

ban.do filmapper i am very busy 6pk

Filmapper, I am very busy, fra Ban.do. Få orden i papirene med dette fine settet, bestående av 6 stk filmapper/-omslag i 2 ulike design - rosa med gulltekst og rosa med gullruter. 10 stk klistremerker følger med, hvor 4 av dem er blanke. På innsiden av hver mappe finner du den herlige teksten : "IS IT FRIDAY YET?"
94481

Ban.do krus Wake up call

Krus, Wake up call, fra Ban.co. Trenger du en kopp kaffe for å våkne om morgenen? Da er denne koppen perfekt for deg!
101339

ban.do startpakke agenda metal rose

Startpakke til agendaer, metal rose, fra Ban.do. Om du er en agenda-nybegynner eller er en agenda-ekspert, vil dette kjempefine settet komme til nytte! Denne plastmappa er fylt med alt du trenger; ? Skinnende og fin dekortape i fargen rose gold ? 10 stk binders i metall ? Rosa markør, med vanlig tusj i den ene enden og et koselig hjertestempel i den andre ? Gullfarget gel penn ? 4 ark med skinnende klistremerker i fargen rose gold - dollartegn, smileys, hjerter og rundinger ? Sett med rosa mini post-it, med gullfargede ord på hver blokk (pink, skies, up, ahead)
99444

ban.do termokopp rose parade

Termokopp, Rose parade, fra Ban.do. Herlig termokopp - blå med lekkert rosemotiv. Koppen har skrulokk, holder godt på varmen og rommer nesten 0,5l - plass til masse deilig kaffe! Supert for deg i farten! Fri for bly og ftalater. Vaskes for hånd.
99489