Til toppen

ban.do drikkeflaske glitter bomb confetti

Produktnummer: 108168
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Drikkeflaske, Glitter bomb Confetti, fra Ban.do.

Drikkeflaske, Glitter bomb Confetti, fra Ban.do. En glitrende skjønnhet av en drikkeflaske! Nok motivasjon i seg selv til å fylle den opp med vann eller annet leskende, for så å ta fatt på en joggetur, dra på treningssentret eller på en herlig vandring i skogen. Fri for BPA, bly og ftalater. Vaskes for hånd.

Colour Klar

ban.do kopp med sugerør glitter bomb

Kopp med sugerør, Glitter bomb, fra Ban.do. Herlig, stor kopp med lokk og praktisk sugerør i silikon. Koppen har doble, isolerende vegger og plass til hele 6 dl av yndlingsdrikken din! Med sin rosa farge og flytende glitter er den en fryd for øyet, så fyll opp og nyt!
105944

ban.do krus the day drinkers

Krus med kul tekst i alle regnbuens farger:
108165

ban.do notatbok moonstone S

Notatbok, Moonstone i størrelse small/liten, fra Ban.do. Flott notatbok med tykk perm og messingfarget spiral, og dekorert med et herlig mønster i nydelige pastellfarger. I denne har du god plass til å skrive ned alle dine kreative tanker og brilliante ideer! Boka inneholder 160 linjerte sider - en av dem med praktisk lomme, det er plass til datomerking på hver side, og en herlig oppmuntring i midten gjør dette til en notatbok utenom det vanlige!
105947

ban.do termokopp stål very busy

Termokopp i stål, Very Busy, fra Ban.do.
106977