Til toppen

ban.do notatbok you are the best S

Produktnummer: 99449
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Notatbok S, You are the best, fra Ban.do. Flott notatbok med tykk perm og gullfarget spiral. En herlig blåfarge og sort tekst:

Notatbok, You are the best, i small/liten fra Ban.do. Flott notatbok med tykk perm og gullfarget spiral. En herlig blåfarge og sort tekst: "you are the best of the best of the best" I denne har du god plass til å skrive ned alle dine kreative tanker og brilliante ideer! Boka inneholder 160 linjerte sider - en av dem med praktisk lomme, det er plass til datomerking på hver side, og en motiverende beskjed i midten gjør dette til en notatbok utenom det vanlige!

Lengde 22,9 cm
Bredde 17,8 cm
Colour Blå

ban.do notatbok color block S

Notatbok S, Color Block, fra Ban.do. Herlig, tofarget notatbok med tykk perm og gullfarget spiral. I denne har du god plass til å skrive ned alle dine kreative tanker og brilliante ideer! Boka inneholder 160 linjerte sider med datomerking, og to av dem med kommer med praktisk lomme. En flott notatbok litt utenom det vanlige!
99450

ban.do kort i got your back 10 stk

Kort m/konvolutt, I got your back, fra Ban.do. 10 nydelige kort - 2 av hvert design - i herlige farger med motiverende beskjeder. Matchende konvolutter følger med. Gi noen litt ekstra oppmerksomhet og motivasjon - når de trenger det mest og venter det minst!
99453

ban.do pennal rose parade

Pennal, Rose Parade, fra Ban.do. Superfint pennal i imitert skinn, med gullfarget glidelås og fôr, og med nydelig rosemotiv. Kan fint brukes som sminkeveske!
99447