Til toppen

ban.do reiseplanlegger paradiso

Produktnummer: 104448
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Reiseplanlegger, Paradiso, fra Ban.do. Flott og fargerik planlegger for deg som skal ut å reise! Her finner du masse nyttig og morsomt til hjelp, både under planleggingen og når du har nådd destinasjonen. Den fine reiseplanleggeren inneholder blant annet: - Verdenskart - 4 postkort - Lomme i plast - Klistremerker med reisetema - Årsoversikt for 2018/2019/2020 - Pakkelister - Reisetips - Liten språkoversetter - Dagplanlegger - Linjerte sider for notater Reiseplanleggeren kommer med tykk perm og lukkes med et elastisk bånd. Perfekt å ta med seg i veska!

Reiseplanlegger, Paradiso, fra Ban.do. Flott og fargerik planlegger for deg som skal ut å reise! Her finner du masse nyttig og morsomt til hjelp, både under planleggingen og når du har nådd destinasjonen. Den fine reiseplanleggeren inneholder blant annet:

- Verdenskart
- 4 postkort
- Lomme i plast
- Klistremerker med reisetema
- Årsoversikt for 2018/2019/2020
- Pakkelister
- Reisetips
- Liten språkoversetter
- Dagplanlegger
- Linjerte sider for notater

Reiseplanleggeren kommer med tykk perm og lukkes med et elastisk bånd. Perfekt å ta med seg i veska!

 

Lengde 20,3 cm
Bredde 16,5 cm
Colour Multi

ban.do blyanter paradiso

Blyanter, Paradiso, fra Ban.do. Herlig sett med 10 lekre treblyanter med viskelær. Blyantene er dekorert med skjønne farger og mønstre, og er superfine som gave til en skriveglad venn!
101347

ban.do reisemapper carryall duo paradiso

Reisemapper, Carryall duo med paradiso-mønster, fra Ban.do. Herlig sett med to flotte reisemapper, perfekt til både sminke, skrivesaker og andre småting når du er på farten. Reisemappene kommer med en praktisk karabinkrok, som holder mappene sammen, og som enkelt kan festes på vesken/bagen. Den lille mappen måler 9,7 x 20,3 cm, den store mappen måler 17,8 x 25,4 cm.
101349

Ban.do termokopp Paradiso

Termokopp, Paradiso, fra Ban.do. Blomstrete og frisk termokopp, med lokk som kan åpnes og lukkes. Holder kaffen varm og gir deg sommerstemning!
101340