• Ban.do termokopp i am very busy - slideshow 1

Ban.do termokopp i am very busy

Varenummer: 94486
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Termokopp, I am very busy, fra Ban.do. Stilig termokopp, lys blå med sølvfarget tekst: "I am very busy". Koppen har skrulokk, holder godt på varmen og rommer nesten 0,5l - plass til masse deilig kaffe! Supert for deg i farten! Fri for bly og ftalater. Vaskes for hånd.

Termokopp, I am very busy, fra Ban.do. Stilig termokopp, lys blå med sølvfarget tekst: "I am very busy". Koppen har skrulokk, holder godt på varmen og rommer nesten 0,5l - plass til masse deilig kaffe! Supert for deg i farten! Fri for bly og ftalater. Vaskes for hånd.

Diameter 7,5 cm
Height 20 cm
volume 4,7
Colour Blå
Material Plast

Ban.do termokopp but first coffee

Termokopp, But first coffee, fra Ban.do. Stilig termokopp med gullfarget lokk og gullfarget tekst: "But first coffee". Koppen har skrulokk, holder godt på varmen og rommer nesten 0,5l - plass til masse deilig kaffe! Supert for deg i farten! Fri for bly og ftalater. Vaskes for hånd.
94485

ban.do termokopp i did my best

Termokopp, I did my best, fra Ban.do. Stripete og stilig termokopp med rosa lokk og teksten: "I did my best". Koppen har skrulokk, holder godt på varmen og rommer nesten 0,5l - plass til masse deilig kaffe! Supert for deg i farten! Fri for bly og ftalater. Vaskes for hånd.
94484

Ban.do termokopp lady of leisure

Termokopp, Lady og leisure, fra Ban.do. Superfin og feminin termokopp med nydelig blomsterdekor. Koppen har skrulokk, holder godt på varmen og rommer nesten 0,5l - plass til masse deilig kaffe! Supert for deg i farten! Fri for bly og ftalater. Vaskes for hånd.
94487

ban.do back me up mobillader disco

Mobillader, Back me up, Disco, fra Ban.do. Superstilig portabel mobillader i glitrende discofarger! Perfekt å ha med seg på tur og når du ellers ikke har tilgang til strøm. Lader iPhone 5/5s opp til 80 %, iPhone 6/6s opp til 50 % og iPhone 6 plus opp til 30 %. Laderen kommer med et beskyttende lokk, og ligger helt trygt i veska eller lomma. Kabel følger med.
94476

ban.do iPhone 6 case i am very busy

iPone 6 case, I am very busy, fra Ban.do. Kult mobildeksel i hardplast, mintfarget og med teksten "I am very busy". Perfekt for den travle, for den som vil taste eller ringe i fred, eller for den som bare liker et kult design! Passer til iPhone 6 og 6s.
94497

ban.do ladekabel back me up silver

Ladekabel, Back me up i silver, fra Ban.do. Lekker, sølvfarget ladekabel med 8-pin i den ene enden og USB i den andre. Brukes til overføring og lading av 8-pin iPhone, iPad og iPod. Når ledninger blir et fryd for øyet - denne stilige saken kan fint ligge fremme!
94475

ban.do notatbok very busy S

Notatbok S, Very busy, fra Ban.do. Flott notatbok med tykk perm og gullfarget spiral. En herlig mintfarge og sølvfarget tekst: "I AM VERY BUSY:" I denne har du god plass til å skrive ned alle dine kreative tanker og brilliante ideer! Boka inneholder 160 linjerte sider - en av dem med praktisk lomme, det er plass til datomerking på hver side, og en motiverende beskjed i midten gjør dette til en notatbok utenom det vanlige!
94490