Til toppen

ban.do termokopp stål very busy

Produktnummer: 106977
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Termokopp i stål, Very Busy, fra Ban.do.

Termokopp i stål, Very Busy, fra Ban.do.

Praktisk termokopp i en herlig rosafarge og med den skinnende teksten: "I am very busy". De doble veggene holder yndlingsdrikken din varm lenge, og det smarte lokket forhindrer søl. Termokoppen rommer hele 4,7dl, så her er det plass til mye god og varm drikke. 

Fri for BPA, bly og ftlataer. Må vaskes for hånd.

Diameter 7,6 cm
Høyde 19 cm
Colour Rosa
Materiale Rustfritt stål, plast

ban.do notatbok speckle apricot L

Notatbok L, Speckle apricot, fra Ban.do. Flott notatbok med tykk perm og spiralrygg, i en herlig aprikosfarge dekorert med skinnende fregner. I denne har du god plass til å skrive ned alle dine kreative tanker og brilliante ideer! Boka inneholder 160 linjerte sider med datomerking, og en motiverende beskjed i midten gjør dette til en notatbok utenom det vanlige!
99452

ban.do nøkkelring more coffee please

Nøkkelring, More coffee please, fra Ban.do. Kaffeelsker? La gjerne hele verden få vite det med denne kule nøkkelringen i silikon. Heng den på nøklene, veska eller sekken din, og minn deg selv (og andre) på å kjøpe kaffe!
99457

ban.do reisemapper carryall duo paradiso

Reisemapper, Carryall duo med paradiso-mønster, fra Ban.do. Herlig sett med to flotte reisemapper, perfekt til både sminke, skrivesaker og andre småting når du er på farten. Reisemappene kommer med en praktisk karabinkrok, som holder mappene sammen, og som enkelt kan festes på vesken/bagen. Den lille mappen måler 9,7 x 20,3 cm, den store mappen måler 17,8 x 25,4 cm.
101349