Til toppen

Ban.do

Ban.do

Ban.do holder til i solfylte Los Angeles og spesialiserer seg innen gaver og accessories, designet av en ganske unik gruppe jenter. "We are serious about fun" er deres slagord. "We love bright colours. Irreverent patterns, quirky sayings and kittens. OMG we love kittens so much. We also love cheering you on and making you laugh, just like BFFs do. Forever inspired by champagne-soaked all-night dance parties. We are serious about fun".

Følg Ban.do på instagram og bli ytterligere inspirert

Visning
/
Sortering

ban.do penn take care sett/3

Sett med 3 kulepenner, Take Care, fra Ban.do.
108170

ban.do drikkeflaske glitter bomb confetti

Drikkeflaske, Glitter bomb Confetti, fra Ban.do.
108168
 
NY

Ban.do drikkeflaske work it out

Drikkeflaske Work It out, fra Ban.do.
108169

ban.do krus the day drinkers

Krus med kul tekst i alle regnbuens farger:
108165

ban.do krus yes you can

Krus med den motiverende teksten
108166

ban.do termokopp stål very busy

Termokopp i stål, Very Busy, fra Ban.do.
106977

ban.do dream penn chroma

Dream penn, Chroma, fra Ban.do. Gjør skrivestunden til en drøm med denne fargerike og flotte pennen, med sort blekk og et smilende stempel i enden.
105950

ban.do notatbok forever busy l

Notatbok, Forever busy i størrelse large/stor, fra Ban.do. Flott notatbok med tykk perm og gullfarget spiral. Gullfarget og dekorert med en kul tekst i store bokstaver. I denne har du god plass til å skrive ned alle dine kreative tanker og brilliante ideer! Boka inneholder 160 linjerte sider - en av dem med praktisk lomme, det er plass til datomerking på hver side, og en herlig oppmintring i midten gjør dette til en notatbok utenom det vanlige!
105949

ban.do kopp med sugerør optimism

Kopp med sugerør, Optimism, fra Ban.do. Herlig, stor kopp med lokk og praktisk sugerør i silikon. Koppen har doble, isolerende vegger og plass til hele 6 dl av yndlingsdrikken din! Med sitt fargeglade design og positive tekst er den en fryd for øyet, så fyll opp og nyt!
105945

ban.do reisemapper carryall duo dreams do come true

Reisemapper, Carryall duo - dreams do come true, fra Ban.do. Herlig sett med to flotte reisemapper, perfekt til både sminke, skrivesaker og andre småting når du er på farten. Reisemappene kommer med en praktisk karabinkrok, som holder mappene sammen, og som enkelt kan festes på vesken/bagen. Den lille mappen måler 9,7 x 20,3 cm, den store mappen måler 17,8 x 25,4 cm.
105946

ban.do notatbok moonstone S

Notatbok, Moonstone i størrelse small/liten, fra Ban.do. Flott notatbok med tykk perm og messingfarget spiral, og dekorert med et herlig mønster i nydelige pastellfarger. I denne har du god plass til å skrive ned alle dine kreative tanker og brilliante ideer! Boka inneholder 160 linjerte sider - en av dem med praktisk lomme, det er plass til datomerking på hver side, og en herlig oppmuntring i midten gjør dette til en notatbok utenom det vanlige!
105947

ban.do kopp med sugerør pearlescent

Kopp med sugerør, Pearlescent, fra Ban.do. Herlig, stor kopp med lokk og praktisk sugerør i silikon. Koppen har doble, isolerende vegger og plass til hele 6 dl av yndlingsdrikken din! Med sin rosa farge og skinnende overflate er den en fryd for øyet, så fyll opp og nyt!
105943