Til toppen

Biobu Bambino skål cloud 15 cm

Produktnummer: 111574
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Cloud skål, Bambino, fra Biobu-serien til Ekobo.

Cloud skål, Bambino, fra Biobu-serien til Ekobo. Biobu (by EKOBO) er et servise fremstilt av biologisk nedbrytbar bambusfiber, som er både praktisk, holdbar og miljøvennlig. Designet for hele familien, for en fargerik borddekning! Passer for varm og kald mat inkl supper og lignende. Tåler oppvask. Tåler ikke mikrobølgeovn. Fri for BPA, PVC og Ftalater.

NY

Biobu Bambino skål blush 15 cm

Blush skål, Bambino, fra Biobu-serien til Ekobo.
111575
NY

Biobu Bambino skål coral 15 cm

Coral skål, Bambino, fra Biobu-seiren til Ekobo.
111576

Biobu Bambino skål lime

Limegrønn skål, Bambino, fra Biobu-serien til Ekobo. Biobu (by EKOBO) er et servise fremstilt av biologisk nedbrytbar bambusfiber, som er både praktisk, holdbart og miljøvennlig. Designet for hele familien, for en fargerik borddekning!Passer for varm og kald mat inkl supper og lignende.Tåler oppvaskmaskin.Tåler ikke mikrobølgeovn.Fri for BPA, PVC og Ftalater.
68997

Biobu Bambino skål turkis

Turkis skål, Bambino, fra Biobu-serien til Ekobo. Biobu (by EKOBO) er et servise fremstilt av biologisk nedbrytbar bambusfiber, som er både praktisk, holdbart og miljøvennlig. Designet for hele familien, for en fargerik borddekning!Passer for varm og kald mat inkl supper og lignende.Tåler oppvaskmaskin.Tåler ikke mikrobølgeovn.Fri for BPA, PVC og Ftalater.
67843