• biobu gusto lunsjsett 2 - slideshow 1

biobu gusto lunsjsett 2

Varenummer: 77782
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Lunsjsett 2, Gusto, fra Biobu-serien til Ekobo. Biobu (by EKOBO) er et servise fremstilt av biologisk nedbrytbar bambusfiber, som er både praktisk, holdbart og miljøvennlig. Serviset kan stables, og er designet for både innendørs og utendørs bruk. Settet inneholder: 4 kopper (Ø8cmxH7cm) i fargene gul/hvit/turkis/oransje 4 tallerkener (18x18cm) i fargene gul/hvit/turkis/oransje 4 skåler (15x15x5,5cm) i fargene gul/hvit/turkis/oransje Passer til både varm og kald mat og drikke. Tåler oppvaskmaskin. Tåler ikke mikrobølgeovn. Fri for BPA, PVC og Ftalater.

Lunsjsett 2, Gusto, fra Biobu-serien til Ekobo. Biobu (by EKOBO) er et servise fremstilt av biologisk nedbrytbar bambusfiber, som er både praktisk, holdbart og miljøvennlig. Serviset kan stables, og er designet for både innendørs og utendørs bruk.

Settet inneholder:
4 kopper (Ø8cmxH7cm) i fargene gul/hvit/turkis/oransje
4 tallerkener (18x18cm) i fargene gul/hvit/turkis/oransje
4 skåler (15x15x5,5cm) i fargene gul/hvit/turkis/oransje

Passer til både varm og kald mat og drikke.
Tåler oppvaskmaskin.
Tåler ikke mikrobølgeovn.
Fri for BPA, PVC og Ftalater.

Length 28,5 cm
Width 28,5 cm
Height 12 cm
volume 12 deler
Colour Multi
Material Bambus

biobu gusto lunsjsett 1

Lunsjsett 1, Gusto, fra Biobu-serien til Ekobo. Biobu (by EKOBO) er et servise fremstilt av biologisk nedbrytbar bambusfiber, som er både praktisk, holdbart og miljøvennlig. Serviset kan stables, og er designet for både innendørs og utendørs bruk. Settet inneholder: 4 kopper (Ø8,5cmxH9cm) i fargene hvit/grå/sort/gul 4 små tallerkener (18x18cm) i fargene hvit/grå/sort/gul 4 store tallerkener (28x28cm) i fargene hvit/grå/sort/gul Passer til både varm og kald mat og drikke. Tåler oppvaskmaskin. Tåler ikke mikrobølgeovn. Fri for BPA, PVC og Ftalater.
77781

biobu gusto frokostsett 1

Frokostsett 1, Gusto, fra Biobu-serien til Ekobo. Biobu (by EKOBO) er et servise fremstilt av biologisk nedbrytbar bambusfiber, som er både praktisk, holdbart og miljøvennlig. Serviset kan stables, og er designet for både innendørs og utendørs bruk. Settet inneholder: 4 kopper (Ø8cmxH7cm) i fargene hvit/grå/sort/gul 4 tallerkener (18x18cm) i fargene hvit/grå/sort/gul 4 skåler (15x15x5,5cm) i fargene hvit/grå/sort/gul Passer til både varm og kald mat og drikke. Tåler oppvaskmaskin. Tåler ikke mikrobølgeovn. Fri for BPA, PVC og Ftalater.
77779

biobu gusto frokostsett 2

Frokostsett 2, Gusto, fra Biobu-serien til Ekobo. Biobu (by EKOBO) er et servise fremstilt av biologisk nedbrytbar bambusfiber, som er både praktisk, holdbart og miljøvennlig. Serviset kan stables, og er designet for både innendørs og utendørs bruk. Settet inneholder: 4 kopper (Ø8cmxH7cm) i fargene gul/hvit/turkis/oransje 4 tallerkener (18x18cm) i fargene gul/hvit/turkis/oransje 4 skåler (15x15x5,5cm) i fargene gul/hvit/turkis/oransje Passer til både varm og kald mat og drikke. Tåler oppvaskmaskin. Tåler ikke mikrobølgeovn. Fri for BPA, PVC og Ftalater.
77780