Til toppen

Blafre

Blafre

Blafre er et familiefirma, etablert høsten 2005 i gründer Ingrids første svangerskapspermisjon. Derfor står det "nuss til Nora", den eldste datteren, på baksiden av hvert postkort som produseres. I 2012 ble Nora storesøster til lille Lotta. Denne gangen ble det ikke noe nytt firma, men en helt ny kolleksjon ble lanser ti 2013, "Lotta Love" - mye kjærlighet. Blafre designer og lager en rekke produkter, og har også kaffebar, butikk og showroom i nydelige Ekeberg Hageby i Oslo. Produktene selges nå i godt over 600 butikker, i mer enn ti forskjellige land. Blafre brenner for norsk design, med glade farger og gjerne naive, karakteristiske figurer. I 2013 ble den første plastboksenlansert - designet og produsert i Norge.  

Følg Blafre på instagram og bli ytterligere inspirert

 

Visning
/
Sortering
NY

Blafre Termos Kanin

Termos, Kanin, fra Blafre.
98505

Blafre Koffertboks Kanin

Koffertboks, Kanin, fra Blafre.
96257

Blafre Barnesekk 8,5l rød

Barnesekk, rød, 8,5 liter, fra Blafre.
88452

Blafre Barnesekk 8,5L gul

Barnesekk, gul, 8,5 liter, fra Blafre.
78471

Blafre Termos Skogsvenner

Termos, Skogsvenner, fra Blafre. Termos, Skogsvenner, fra Blafre.
78489

Blafre Koffertboks rev

Koffertboks, Rev, fra Blafre.
83337

Blafre Barnesekk 6L rød

Barnesekk, rød, 6 liter, fra Blafre.
72977

Blafre Sugerør til vipeetut 2pk

Sugerør til vippetut, 2 pk, fra Blafre.
111272
NY

Blafre Matboks Flo og fjære

Matboks, Flo og fjære, fra Blafre.
108265

blafre nattlampe/lykt aubergine

Nattlampe/lykt, aubergine, fra Blafre. En eventyrlig lykt og en magisk nattlampe! Dette er en oppladbar nattlampe/lykt, som med sine utskiftbare filter oppfordrer barnet kreativitet og utforskning; DRØMME - Sett inn det hvite filteret eller den duse stjernehimmelen. OPPDAGE - Ta med lykten på oppdagelsesferd i kriker og kroker. SKAPE - Utskiftbare filter oppfordrer til kreativitet. Lag ditt helt eget filter med tegninger eller bilder. ​ Lampen slukkes automatisk etter 45 minutter. Den myke overflaten gjør den god å holde rundt.
104998

blafre nattlampe/lykt gul

Nattlampe/lykt, gul, fra Blafre. En eventyrlig lykt og en magisk nattlampe! Dette er en oppladbar nattlampe/lykt, som med sine utskiftbare filter oppfordrer barnet kreativitet og utforskning; DRØMME - Sett inn det hvite filteret eller den duse stjernehimmelen. OPPDAGE - Ta med lykten på oppdagelsesferd i kriker og kroker. SKAPE - Utskiftbare filter oppfordrer til kreativitet. Lag ditt helt eget filter med tegninger eller bilder. Lampen slukkes automatisk etter 45 minutter. Den myke overflaten gjør den god å holde rundt.
104996

blafre nattlampe/lykt grønn

Nattlampe/lykt, grønn, fra Blafre. En eventyrlig lykt og en magisk nattlampe! Dette er en oppladbar nattlampe/lykt, som med sine utskiftbare filter oppfordrer barnet kreativitet og utforskning; DRØMME - Sett inn det hvite filteret eller den duse stjernehimmelen. OPPDAGE - Ta med lykten på oppdagelsesferd i kriker og kroker. SKAPE - Utskiftbare filter oppfordrer til kreativitet. Lag ditt helt eget filter med tegninger eller bilder. ​ Lampen slukkes automatisk etter 45 minutter. Den myke overflaten gjør den god å holde rundt.
104997