Til toppen

Blafre Matboks Rev Grønn/Blå

Produktnummer: 119210
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Matboks i plast fra Blafre, ett rom. Farge grønn/blå

Matboks, Rev, fra Blafre med lyst grønt lokk og blå boks. Matboksen er designet og produsert i Norge, og er laget av BPA-fri plast som elsker oppvaskmaskin! Matboksen har ett rom, som har plass til 3-4 normale brødskiver. Ekstra gøy for de minste er den fine reven på lokket! 

blafre matboks ett rom traktor grønn

Matboks med ett rom, grønn traktor, fra Blafre. Plass til 3-4 vanlige brødskiver. Laget av trygg BPA-fri plast som elsker oppvaskmaskin. Matboksen er designet og produsert i Norge.
93836

blafre matboks med rom bjørn grønn

Matboks med rom, Bjørn i grønn fra Blafre. Det er tre rom, og en liten yoghurt får plass. Laget av trygg BPA-fri plast som elsker oppvaskmaskin. Matboksen er designet og produsert i Norge.
93834

Blafre matboks med rom blå

Matboks med rom, blå, fra Blafre. Denne matboksen er designet, utviklet og produsert i Norge - med en hel blomstereng på lokket. Kvaliteten er tipptopp, den er laget i plast (HDPE) uten snuskete stoffer som BPA og ftalater. Innvendig har matboksen tre rom, klar for å romme hjerteformede agurkbiter, eller en liten yoghurt - de får plass inni! Matboksen tåler store temperaturforskjeller (-40º til +120º), og trives godt i oppvaskmaskinen.
72980