Til toppen

Blafre Matboks Traktor Grønn/Blå

Produktnummer: 122120
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Matboks fra Blafre med traktormotiv.

Matboks fra Blafre med traktormotiv. Matboksen har ett rom, og en grønn base med lyseblått lokk med traktormotiv på. Matboksen har god plass, og rommer inntil 3-4 brødskiver. Blafres matbokser er designet og produsert i Norge, av trygg BPA-fri plast som elsker oppvaskmaskinen! 

Lengde 14 cm
Bredde 10 cm
Høyde 6 cm
Farge Grønn
Materiale BPA-fri plast

blafre matboks ett rom traktor grønn

Matboks med ett rom, grønn traktor, fra Blafre. Plass til 3-4 vanlige brødskiver. Laget av trygg BPA-fri plast som elsker oppvaskmaskin. Matboksen er designet og produsert i Norge.
93836

blafre matboks med rom bjørn grønn

Matboks med rom, Bjørn i grønn fra Blafre. Det er tre rom, og en liten yoghurt får plass. Laget av trygg BPA-fri plast som elsker oppvaskmaskin. Matboksen er designet og produsert i Norge.
93834

Blafre matboks med rom blå

Matboks med rom, blå, fra Blafre. Denne matboksen er designet, utviklet og produsert i Norge - med en hel blomstereng på lokket. Kvaliteten er tipptopp, den er laget i plast (HDPE) uten snuskete stoffer som BPA og ftalater. Innvendig har matboksen tre rom, klar for å romme hjerteformede agurkbiter, eller en liten yoghurt - de får plass inni! Matboksen tåler store temperaturforskjeller (-40º til +120º), og trives godt i oppvaskmaskinen.
72980

Blafre Matboks Rev Grønn/Blå

Matboks i plast fra Blafre, ett rom. Farge grønn/blå
119210