Bloomingville

Bloomingville ble grunnlagt i Danmark i 2000. Et eget Inhouse design-team utvikler kolleksjonene som blir supplert med spesielle vintage-elementer hentet direkte fra utvalgte leverandører i Sørøst-Asia og Afrika. Den unike Bloomingville-stilen er en blanding av rå og upolerte design med en nostalgisk skandinavisk vri, og reproduksjoner av fantastiske ting fra gamle tider. «Vi skaper, oppdager og samler vakre gjenstander for hjem og hage.»

Sorter etter:

Bloomingville blomsterpotte kanin

Søt, liten blomsterpotte med kanin, fra Bloomingville. Blomsterpotten kan brukes til blomster, elelr til penner og andre tegnesaker på pulten. Den kan også stå på badet, eller i gangen, til tannbørster, hårbørster, nøkler, mynter eller hva man måtte ønske.
86119

Bloomingville bærenett bjørn

Bærenett med bjørn og tekst fra Bloomingville Mini. "Dont grow up it´s a trap" er teksten på baksiden av nettet, og den gjør nettet morsomt og kult!
79828

Bloomingville bærenett rev

Bærenett, rev, fra Bloomingville. Kjempefint bærenett i bomull, med motiv av en søt rev med sløyfe og en fugl på snuten. En stjerne og tekst på baksiden: Catch a falling star and put it in your totebag. Kan fint brukes til både matpakken og favorittleken, til skiftetøy eller som handlenett.
82307

Bloomingville dørmatte kokos sky

Dørmatte, sky, i kokos fra Bloomingville. Skap en fin velkomst til ditt hjem med denne flotte dørmatten.
86243
Tilbud

Bloomingville fat hjerteformet Calories

Hjerteformet fat, Calories, fra Bloomingville. Superfint fat, dekorert med morsom tekst: "Calories, tiny creatures that live in your closet and sew your clothes a little bit tighter every night". 
82332

Bloomingville flagglenke strikk

Flaggrekke i strikket bomull, fra Bloomingville. Pynt opp til til fest, eller bare gjør hverdagen litt festligere! 
79827

Bloomingville kjøkkenrullholder tre

 Kjøkkenrullholder / tørkerullholder i tre fra Bloomingville. Beholderen er heldekkende slik at en kun ser kjøkkenrullen fra toppen. Stilen er helt enkel med fokus på den trehvite overflaten. En pen måte å oppevare tørkerullen. 
1060412

Bloomingville kopp Sandrine blå Ø10,5

Sandrine kopp, blå Ø10,5, fra Bloomingville. En nydelig kopp i glasert steintøy. Koppen er håndlaget, variasjon i utseende kan derfor forekomme. Tåler maskinvask.
89017

Bloomingville kopp Sandrine blå ø8,5

Sandrine kopp, blå Ø8,5,  fra Bloomingville. En nydelig kopp i glasert steintøy. Koppen er håndlaget, variasjon i utseende kan derfor forekomme. Tåler maskinvask.
89016

Bloomingville kopp Sandrine grå Ø10,5

Sandrine kopp, grå Ø10,5,  fra Bloomingville. En nydelig kopp i glasert steintøy. Koppen er håndlaget, variasjon i utseende kan derfor forekomme. Tåler maskinvask.     
85613

Bloomingville kopp Sandrine grå Ø8,5

Sandrine kopp, grå Ø8,5, fra Bloomingville. En nydelig kopp i glasert steintøy. Koppen er håndlaget, variasjon i utseende kan derfor forekomme. Tåler maskinvask.
89019
Tilbud

Bloomingville kopp bever

Kopp, bever, fra Bloomingville. Herlig kopp i melamin, mintfarget og med koselig bevermotiv. Kombiner gjerne med skål, fat og bestikk fra Bloomingvilles melaminserie, og skap et nydelig servise til de minste.
82296