Bloomingville

Bloomingville ble grunnlagt i Danmark i 2000. Et eget Inhouse design-team utvikler kolleksjonene som blir supplert med spesielle vintage-elementer hentet direkte fra utvalgte leverandører i Sørøst-Asia og Afrika. Den unike Bloomingville-stilen er en blanding av rå og upolerte design med en nostalgisk skandinavisk vri, og reproduksjoner av fantastiske ting fra gamle tider. «Vi skaper, oppdager og samler vakre gjenstander for hjem og hage.»

Sorter etter:

Bloomingville blomsterpotte kanin

Søt, liten blomsterpotte med kanin, fra Bloomingville. Blomsterpotten kan brukes til blomster, elelr til penner og andre tegnesaker på pulten. Den kan også stå på badet, eller i gangen, til tannbørster, hårbørster, nøkler, mynter eller hva man måtte ønske.
86119

Bloomingville bærenett rev

Bærenett, rev, fra Bloomingville. Kjempefint bærenett i bomull, med motiv av en søt rev med sløyfe og en fugl på snuten. En stjerne og tekst på baksiden: Catch a falling star and put it in your totebag. Kan fint brukes til både matpakken og favorittleken, til skiftetøy eller som handlenett.
82307

Bloomingville flagglenke multi

Flott, multifarget flagglenke i bomull, fra Bloomingville. Pynt opp til fest, eller bare gjør hverdagen litt festligere!
92723

Bloomingville kopp Sandrine blå Ø10,5

Sandrine kopp, blå Ø10,5, fra Bloomingville. En nydelig kopp i glasert steintøy. Koppen er håndlaget, variasjon i utseende kan derfor forekomme. Tåler maskinvask.
89017

Bloomingville kopp Sandrine blå ø8,5

Sandrine kopp, blå Ø8,5,  fra Bloomingville. En nydelig kopp i glasert steintøy. Koppen er håndlaget, variasjon i utseende kan derfor forekomme. Tåler maskinvask.
89016

Bloomingville kopp Sandrine grå Ø10,5

Sandrine kopp, grå Ø10,5,  fra Bloomingville. En nydelig kopp i glasert steintøy. Koppen er håndlaget, variasjon i utseende kan derfor forekomme. Tåler maskinvask.     
85613

Bloomingville pistolvase hvit

Hvit pistolvase i keramikk fra Bloomingville som er noe utenom det vanlige. Tøff hvor som helst!
1060461

Bloomingville servietter happy b-day flagg

Servietter, Happy Birthday med flagg, fra Blommingville. Perfekt pynt til bursdagsbesøk, med vimpelrekke som motiv og teksten "Happy birthday".  
86120

Bloomingville skål kongle

Skål, Kongle, fra Bloomingville. Kjempefin skål, hvit med konglemotiv og sølvdetaljer, og med teksten "eat drink and be merry" på innsiden. Perfekt til julens små godbiter!
98141

bloomingville bilde m/ramme mus

Bilde med ramme, mus, fra Bloomingville. Pynt opp barnerommet med dette skjønne bildet av en kjempesøt, sovende mus.
82314

bloomingville dørskilt please natur

Dørskilt, Please, fra Bloomingville. Herlig dørskilt i tre, naturfarget og med teksten: Please do not disturb". Heng skiltet på døren, og kryss fingrene for at det virker!
92699

bloomingville dørskilt shhh natur

Dørskilt, Shhh, fra Bloomingville. Herlig dørskilt i tre, naturfarget og med koselig motiv og tekst. Heng skiltet på døren, og kryss fingrene for at det virker!
92697