Bruka Design

Det svenske merket Bruka Design produserer møbler og tilbehør til hjemmet, og postkasser. Bruka Design er opptatt av å skape et tidsriktig konsept til det moderne hjem, og jobber kontinuerlig med å utvikle spennende kvalitetsprodukter i nye farger og former.

 

Sorter etter:

bruka design hundeskål DOG liten

Hundeskål i liten størrelse, hvit med teksten
93131

bruka design duftlys smoked cinnamon

Duftlys "Smoked Cinnamon" fra Bruka Design. Herlig duftlys i glass, med en brenntid på 33 timer.  OBS: Duftlys skal ikke brenne i mer enn to timer om gangen.    
89443

Bruka design duftlys white tea&ginger

Duftlys "White tea & Ginger" fra Bruka Design. Herlig duftlys i glass, med en brenntid på 33 timer. OBS: Duftlys skal ikke brenne i mer enn to timer om gangen.    
83655

Bruka design duftlys apple

Duftlys "Apple" fra Bruka Design. Herlig duftlys i glass, med en brenntid på 33 timer. OBS: Duftlys skal ikke brenne i mer enn to timer om gangen.   
83657

bruka design vannkanne hvit

Hvit vannkanne fra Bruka Design. Hold liv i stueplantene dine med denne stilige vannkannen i stål. Kannen rommer 1,5l og kommer i fargene grønn, gul, hvit og rosa.
33393

Bruka design duftlys sea spa

Duftlys "Sea spa" fra Bruka Design. Herlig duftlys i glass, med en brenntid på 33 timer.  OBS: Duftlys skal ikke brenne i mer enn to timer om gangen.  
80006

Bruka design duftlys cotton

Duftlys, Cotton, fra Bruka Design. Herlig duftlys i glass, med brennetid på 33 timer. OBS: Duftlys skal ikke brenne i mer enn to timer om gangen.     
80005

Bruka Design tannglass Cylinder

Tannglass, Cylinder, i hvit fra Bruka Design. 
79995

Bruka design såpeskål m/riller

Såpeskål med praktiske riller, fra Bruka Design. Enkelt og delikat design i hvit keramikk.
79994

bruka design postkasse mini kornblå

Mini postkasse fra Bruka Design. Kjempefin, kornblå postkasse med teksten "POST" i hvitt. Perfekt til barnerommet eller dukkehuset. Tilgjengelig i mange flotte farger. Skruer for oppheng følger med.
79992

Bruka Design Postkasse Teal

Postkasse, teal, fra Bruka Design. Romslig og flott postkasse, med teksten "POST" i hvitt. Tilgjengelig i mange fine farger. Skruer for oppheng følger med.
72052