Bruka design duftlys lavender

Varenummer: 67651
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Duftlys "Lavender" fra Bruka Design. Herlig duftlys i glass, med en brenntid på 33 timer.  OBS: Duftlys skal ikke brenne i mer enn to timer om gangen.     

Duftlys "Lavender" fra Bruka Design. Herlig duftlys i glass, med en brenntid på 33 timer. 
OBS: Duftlys skal ikke brenne i mer enn to timer om gangen. 
  
 

Diameter 8 cm
Height 10,5 cm
Material Lys/glass

Bruka design duftlys champagne

Duftlys "Champagne" fra Bruka Design. Herlig duftlys i glass, med en brenntid på 33 timer.OBS: Duftlys skal ikke brenne i mer enn to timer om gangen.   
80007

Bruka design duftlys cinnamon

Duftlys "Cinnamon" fra Bruka Design. Herlig duftlys i glass, med en brenntid på 33 timer.  OBS: Duftlys skal ikke brenne i mer enn to timer om gangen.    
67652

Bruka design duftlys coconut

Duftlys "Coconut" fra Bruka Design. Herlig duftlys i glass, med en brenntid på 33 timer. OBS: Duftlys skal ikke brenne i mer enn to timer om gangen.     
67648

Bruka design duftlys cotton

Duftlys, Cotton, fra Bruka Design. Herlig duftlys i glass, med brennetid på 33 timer. OBS: Duftlys skal ikke brenne i mer enn to timer om gangen.     
80005

Bruka design duftlys lemon grass

Duftlys "Lemon Grass" fra Bruka Design. Herlig duftlys i glass, med en brenntid på 33 timer.  OBS: Duftlys skal ikke brenne i mer enn to timer om gangen.    
67650

Bruka design duftlys sea spa

Duftlys "Sea spa" fra Bruka Design. Herlig duftlys i glass, med en brenntid på 33 timer.  OBS: Duftlys skal ikke brenne i mer enn to timer om gangen.  
80006

ferm LIVING skittentøyskurv Half Moon

Skittentøyskurv, Half Moon, fra ferm LIVING. En pen og funksjonell kurv, med moderne design. Kurven er fremstilt i organisk bomull, med en innside i uvevd lerret. Kurven har fått håndtak i skinn, og du kan derfor bære den med deg. Dette gjør den til en praktisk kurv til for eksempel skittentøy, puter og pledd, eller leker. 
1060693

Nomess Dobbel oppbevaringsboks klar

Klar, dobbel oppbevaringsboks, fra nomess. Denne dobble oppbevaringsboksen er perfekt til oppbevaring av q-tips og bommull på badet! Det nordiske deisngmerket, Nomess Copenhagen, lager hverdags designprodukter for å organisere ditt hjem. Produktene gjenspeiler en nordisk følelse, og nøkkelordene er enkelthet, brukervennlig og eliminering av alt ekstra. Med produktene fra Nomess, får du optimalisert plassen, og minimalisert rotet. 
1054899