Til toppen

bruka design postkasse granittgrå

Produktnummer: 35381
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Postkasse, granittgrå med tekst i sølv, fra Bruka Design.

Postkasse, granittgrå med tekst i sølv, fra Bruka Design
OBS: Fargen på teksten kommer ikke riktig frem på bildet - den er lysere sølv i virkeligheten. Romslig og flott postkasse. Tilgjengelig i mange fine farger. Skruer for oppheng følger med. 

Product nr. 35381
Lengde 28,5 cm
Bredde 17 cm
Høyde 37 cm
Colour Mørk grå
Materiale Metall

bruka design postkasse hvit/sølv

Postkasse, hvit, fra Bruka Design. Romslig og flott postkasse, med teksten "POST" i sølv. Tilgjengelig i mange fine farger. Skruer for oppheng følger med.
27075

Bruka Design postkasse lys grå

Postkasse, lys grå, fra Bruka Design. Romslig og flott postkasse, med teksten "POST" i hvitt. Tilgjengelig i mange fine farger. Skruer for oppheng følger med.
38078

bruka design postkasse mint

Postkasse, mint, fra Bruka Design. Romslig og flott postkasse, med teksten "POST" i hvitt. Tilgjengelig i mange flotte farger. Skruer for oppheng følger med.
1060990
 

bruka design postkasse rød

Postkasse, rød, fra Bruka Design. Romslig og flott postkasse, med teksten "POST" i hvitt. Tilgjengelig i mange fine farger. Skruer for oppheng følger med.
23635
 

bruka design postkasse sort

Postkasse, sort, fra Bruka Design. Romslig og flott postkasse, med teksten "POST" i hvitt. Tilgjengelig i mange fine farger. Skruer for oppheng følger med.
23634
 

bruka design vannkanne hvit

Hvit vannkanne fra Bruka Design. Hold liv i stueplantene dine med denne stilige vannkannen i stål. Kannen rommer 1,5l og kommer i fargene grønn, gul, hvit og rosa.
33393

ferm LIVING potte mørk grå liten

Potte, mørk grå betong, i liten størresle fra ferm LIVING. 
77830