bruka design postkasse granittgrå

Varenummer: 35381
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Postkasse, granittgrå med tekst i sølv fra Bruka Design. OBS!: Fargen på teksten kommer ikke riktig frem på bildet - den er lysere sølv ivirkeligheten! Romslig og flott postkasse. Tilgjengelig i mange fine farger. Skruer for oppheng følger med. 

Postkasse, granittgrå med tekst i sølv fra Bruka DesignOBS!: Fargen på teksten kommer ikke riktig frem på bildet - den er lysere sølv ivirkeligheten! Romslig og flott postkasse. Tilgjengelig i mange fine farger. Skruer for oppheng følger med. 

Product nr. 35381
Length 28,5 cm
Width 17 cm
Height 37 cm
Colour Mørk grå
Material Metall

bruka design postkasse hvit

Postkasse, hvit, fra Bruka Design. Romslig og flott postkasse, med teksten "POST" i hvitt. Tilgjengelig i mange fine farger. Skruer for oppheng følger med.
1053238

bruka design postkasse hvit/sølv

Postkasse, hvit, fra Bruka Design. Romslig og flott postkasse, med teksten "POST" i sølv. Tilgjengelig i mange fine farger. Skruer for oppheng følger med.
27075

Bruka Design postkasse lys grå

Postkasse, lys grå, fra Bruka Design. Romslig og flott postkasse, med teksten "POST" i hvitt. Tilgjengelig i mange fine farger. Skruer for oppheng følger med.
38078

bruka design postkasse mint

Postkasse, mint, fra Bruka Design. Romslig og flott postkasse, med teksten "POST" i hvitt. Tilgjengelig i mange flotte farger. Skruer for oppheng følger med.
1060990

bruka design postkasse rød

Postkasse, rød, fra Bruka Design. Romslig og flott postkasse, med teksten "POST" i hvitt. Tilgjengelig i mange fine farger. Skruer for oppheng følger med.
23635

bruka design postkasse sort

Postkasse, sort, fra Bruka Design. Romslig og flott postkasse, med teksten "POST" i hvitt. Tilgjengelig i mange fine farger. Skruer for oppheng følger med.
23634

Normann Copenhagen Geo termokanne sort

Tøff termokanne, Geo, fra Normann Copenhagen. Geo er designet av Nicholai Wiig Hansen, og i 2013 vant termokannen den ettertraktede "Red Dot Award", i kategorien "Product Design". Kannen er 3-farget og har en rask og enkel åpne-/lukkefunksjon. Geo termokanne er tilgjengelig i flere farger. Denne kommer i sort.
1060070