Til toppen

Butikksjefens tipser: innflytningsgave!


Ser du etter en innflytningsgave til en venn eller familiemedlem? Noen ganger er det vanskelig å vite hva man skal kjøpe - kanskje har du ikke vært i den nye boligen enda, eller kanskje er du litt usikker på hva de trenger? Butikksjef Anita hos Ting Trondheim har samlet sine 5 beste tips til innflytningsgaver, gaver som passer inn i de aller fleste hjem! 

1. Restore Basket fra Muuto

Restore er en kurv laget av fibre fra resirkulerte vannflasker. Disse kurvene kan brukes av alle generasjoner og i de fleste rom: for votter i gangen, til leker på barnerommet og til strikking og magasiner i stuen. 

2. Skohorn fra Normann Copenhagen

Dette skohornet må bare alle ha! Det er tidløst, enkelt og med et praktisk design. Skohornet henges opp ved hjelp av magnetmekanisme. 

3. Mono Ullpledd fra Hay 

Alle sofaer trenger et godt ullpledd, og dette er helt herlig å krype under når kulden kommer. Ullpleddet Mono er en super gave å både gi og få! 

4. Hoptimist

Hele ideen bak Hoptimist er "å spre glede og sette et smil på alle lepper". Disse finnes i stort utvalg størrelser, versjoner og farger, så her er det noe til en hver personlighet. Hoptimist er en perfekt gave til alle - alle fortjener en Hoptimist! 


5. Oljer og krydder fra Nicolas Vahé

Ikke helt sikker på hva du skal gi? Deilige oljer og krydder er aldri feil, spesielt ikke som innflytningsgave! Noen favoritter er olivenolje med chilismak, fransk havsalt med kvern og ikke minst tagliatelle. NAM! 


Og skulle ikke noe av dette føles rett, så har vi jo alltids GAVEKORT

Visning
/
Sortering Navn (a > å)

Hoptimist Bimble Small Hvit

Liten, hvit Hoptimist, Bimble. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk tl det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De klassiske figurene kommer i et nytt materiale, men ellers er de like originalene. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor hen de står og hopper, glade og fornøyde, opp og ned! 
1054408

Hoptimist Bimble Large Hvit

Stor, hvit Hoptimist, Bimble. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk tl det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De klassiske figurene kommer i et nytt materiale, men ellers er de like originalene. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor hen de står og hopper, glade og fornøyde, opp og ned!
1054400

Hoptimist Bimble Large Lyst Tre

Stor Hoptimist, Bimble, i lyst tre. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk tl det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De klassiske figurene kommer i et nytt materiale, men ellers er de like originalene. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor hen de står og hopper, glade og fornøyde, opp og ned! 
51227

hoptimist bimble raw eik

Stor Hoptimist, Bimble, i raw eik.
108209

Hoptimist Bumble Large Lys Tre

Stor Hoptimist, Bumble, i lyst tre. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk tl det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De klassiske figurene kommer i et nytt materiale, men ellers er de like originalene. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor hen de står og hopper, glade og fornøyde, opp og ned!  
51231
 

Nicolas Vahe fransk havsalt

Nicolas Vahés Fransk havsalt er perfekt til hverdagsbruk. Kommer i en dekorativ glassflaske med kvern.Ingredienser: fransk havsalt.
1060518

Hoptimist Bimble Medium Oransje

Medium Hoptimist i oransje, Bimble. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De klassiske figurene kommer i et nytt materiale, men ellers er de lik originalene. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor enn de står og hopper - glade og fornøyde - opp og ned!
89099

Hoptimist Bimble Medium Rød

Medium Hoptimist i rød, Bimble. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De klassiske figurene kommer i et nytt materiale, men ellers er de lik originalene. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor hen de står og hopper - glade og fornøyde - opp og ned!
89100

Hoptimist Bumble Medium Gul

Medium Hoptimist i gul, Bumble. Med Hoptimistene får vi et tilbakeblikk til det glade 70-tallet. Og de som ikke husker de kjære Hoptimistene, vil likevel finne mye glede i de herlige figurene. Møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich er skaperen av Hoptimistene, og når de i dag igjen er satt ut i produksjon, er det i Ehrenreichs ånd. De klassiske figurene kommer i et nytt materiale, men ellers er de lik originalene. De sprer om seg med godt humør og smil, hvor enn de står og hopper - glade og fornøyde - opp og ned!
89103

Hay Mono Ullpledd Blå

Ullpledd fra Hay i midnattsblå farge
112006

Hay Ullpledd Mono Grønn

Ullpledd fra Hay i grønn farge
118536