Til toppen

Butikksjefens 5 beste vertinnegaver!


Noen ganger vil man gjerne ha med seg en oppmerksomhet til vertskapet, for eksempel om man blir invitert på middag, spillkveld eller hyttetur. Det vanligste alternativet er kanskje en vinflaske eller en blomsterbukett, men hvorfor ikke overraske med en annen type vertinnegave? Vi har spurt Terese, som er butikksjef på Ting Bergen, om å gi sine 5 beste tips til vertinnegaver!

1. Fotkrem fra Meraki 

Slitne og trette føtter trenger litt ekstra kjærlighet. Denne fotkremen gir langvarig fuktighet og gjør føttene myke og glatte. Dette er en life saver for oss som går mye på jobb, og etter en kveld i høye hæler. 

2. Gimber Ingefærdrikk

Dette er et supert alternativ til vinflasken! Bland Gimber ut med kullsyrevann, len dere tilbake og nyt! Denne kombinasjonen er blitt en stor hit blant ansatte og kunder hos oss, men den kan også drikkes som Ingeførshot, i te eller varm sjokolade - og faktisk også brukes i matlaging. 

3. Trøfler med karamellsmak 

Hva er vel bedre enn å få litt ekstra godis? Disse fra Nicolas Vahé er uten tvil min favoritt! De smaker skikkelig godt, og ser fine ut som gave!

4. Fjord Duftlys fra Skandinavisk

"Hva er det som lukter så godt?" får jeg ofte spørsmål om både hjemme hos meg selv og i butikken. Stort sett er svaret et duftlys fra Skandinavisk, og duften Fjord er en stor favoritt!

 

5. Kjøkkenhåndklær- og kluter fra UND

Usikker på hva som faller i smak? Alle trenger et ekstra fint kjøkkenhåndkle, og disse passer inn i de fleste hjem! UND er dessuten norsk design, og til og med fra Bergen, så det liker jo jeg ekstra godt!

 

Her ser du enda flere gavetips!

Visning
/
Sortering Navn (a > å)
NY

Skandinavisk Fjord Duftpinner

Duftpinner i duften Fjord fra Skandinavisk
118858
NY

Skandinavisk Fjord Duftlys 200g

Duftlys, 200 g i duften Fjord fra Skandinavisk
118838
NY

Gimber Ingefærdrikk 200ml

Ingefærdrikk Gimber, 200 ml
118266
NY

UND Håndkle Hazelnut Curry

Strikket kjøkkenhåndkle Hazelnut fra UND, i fargen Curry
118372
 
NY

UND Håndkle Hazelnut Skog

Strikket kjøkkenhåndkle Hazelnut fra UND, skogsgrønn farge
118374

Nicolas Vahe mørk sjokolade med aprikos og kakao

Mørk sjokolade med aprikos og kakao fra Nicolas Vahe. Nyt denne deilige sjokoladen med en kopp kaffe eller te. Kan også bruker i desserter. 
85663

Nicolas Vahe mørk sjokolade med lakris og chili

Hvit sjokolade med lakris og chili fra Nicolas Vahe. Nyt denne deilige sjokoladen med en kopp kaffe eller te. Kan også bruker i desserter. 
85664
 

Nicolas Vahe sjokoladetrøfler karamell

Deilige sjokoladetrøfler med karamell, fra Nicolas Vahé. Nyt gjerne disse godbitene til en kopp kaffe eller te.Ingredienser: vegetabilske fettstoffer (kokosolje, palmekjerneolje), sukker, fettredusert kakaopulver, vallepulver, toffee, saltet chips, fløte, saltet smør, emulgator (rapslecitin, soyalecitin), kakaopulver, naturlig aroma. Kan inneholde spor av mandler, hasselnøtter, pistasjnøtter og egg.
66300
NY

UND Vaskeklut Hazelnut Curry

Strikket vaskeklut Hazelnut fra UND i gul
118369
 

UND Vaskeklut Hazelnut Mustard

Vaskeklut Hazelnut strikket sennepsgul fra UND
114885

UND Vaskeklut Hazelnut Rust

Vaskeklut strikket i rustrosa farge fra UND
114884
 
NY

UND Vaskeklut Hazelnut Skog

Strikket vaskeklut Hazelnut fra UND i skogsgrønn
118371