Til toppen

Butikksjefens 5 beste gavetips til barn


 

På jakt etter gave til en liten venn, men usikker på hva du skal finne på? Vi er her for å hjelpe! I denne saken har Margrethe, som er butikksjef på Ting Kristiansand plukket ut sine 5 beste gavetips til barn. 

1. Sekker fra Blafre 

Blafre er et norsk familiefirma, og vi heier jo litt ekstra på norsk design! Dessuten er sekkene veldig fine, og passer til både små barnehagestartere, og til de som skal begynne på stor avdeling. Sekkene er også en veldig fin dåpsgave. Sekkene kommer i ulike størrelser og farger, og er å finne i våre butikker i Kristiansand, Bergen og Trondheim. Her finner du sekkene på nettbutikken. 

2. Oppbevaringskurver fra Rice 

Disse kurvene er perfekte til å gjenne bort lekene på barnerommet, samtidig som de pynter opp og kan lekes med! Kurvene komme i flere størrelser og med forskjellige motiv. Oppbevaringskurvene fra Rice finner du i butikken i Kristiansand og Trondheim.

3. Mummi-servise 

Et herlig servise med motiv av Mummitrollet eller Lille My er en perfekt gave til de minste! Serviset er miljøvennlig, da det er laget av bambusmateriale, og kan vaskes i oppvaskmaskin. Mummiserviset finner du i butikken i Kristiansand, Bergen og Trondheim.

 

4. Melaminkopp fra Design Letters

En kjempefin nyfødtgave, dåpsgave eller til første bursdag får du i en personlig kopp i melamin fra Design Letters. Gjør gaven personlig ved å velge den bokstaven du vil, og velg blant ulike farger av lokk og håndtak. Når barna blir for store for koppene, er de supre å bruke som tannglass!
Design Letters har vi i alle våre butikker, og du finner de her på nettbutikken. 

5. Matbokser fra Blafre Design 

Matboksene fra Blafre er ikke bare gøy å se på, de er også veldig praktiske. Matboksene kommer i flere størrelser, og noen av dem har flere rom slik at du har plass til både skive, frukt og yoghurt. Et pluss er det at de også har en enkel åpne- og lukkefunksjon som er perfekt for de minste.
Matboksene fra Blafre finner du i butikken i Kristiansand, Bergen og Trondheim. Her finner du matboksene i nettbutikken. 

På jakt etter flere gavetips? Her finner du alle våre gavetips til barn!

Visning
/
Sortering Navn (a > å)

Blafre Barnesekk 6L rød

Barnesekk, rød, 6 liter, fra Blafre.
72977

Blafre barnesekk lys blå 8,5l

Barnesekk 8,5 liter, lys blå, fra Blafre. 
93490

Blafre Barnesekk 8,5l rød

Barnesekk, rød, 8,5 liter, fra Blafre.
88452

Blafre Koffertboks rev

Koffertboks, Rev, fra Blafre.
83337

Blafre Matboks Ugle Grønn

Matboks, grønn ugle, fra Blafre. Matboksen har en morsom ugleform og to rom inni - ett stort og et mindre.
118476
 

blafre matboks ett rom traktor grønn

Matboks med ett rom, grønn traktor, fra Blafre. Plass til 3-4 vanlige brødskiver. Laget av trygg BPA-fri plast som elsker oppvaskmaskin. Matboksen er designet og produsert i Norge.
93836

Blafre Matboks med rom Rød Blomst

Matboks, rød, fra Blafre. Matboksen har tre rom, og dermed god plass til alt du trenger!
118250

blafre matboks mørk grønn traktor

Matboks fra Blafre, mørk grønn traktor. Denne matboksen er designet, utviklet og produsert i Norge - klar for å romme svett brunost eller hjerteformede agurkbiter. Kvaliteten er tipptopp, uten snuskete stoffer som BPA. Traktoren stortrives dessuten i bilvasken (den under kjøkkenbenken).
93841