Til toppen

By B + K Veske Blå Stor

Produktnummer: 111149
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Veske fra By B + K i nydelig håndlaget skinn. Blå farge og gullfarget glidelås - perfekt til sminke, penner eller andre ting!

Veske fra By B + K i fargen blå med trykket "out of the blue" i gullbokstaver. Den er ideel til sminke og andre gjenstander som du vil ta med deg når du er på farten, men er stor nok til at den også kan brukes som clutch. Vesken kan også fungere som for eksempel penal – her er det bare fantasien som setter grenser. Den er håndlaget, av ekte italiensk skinn og har en gullfarget glidelås som gir den det lille ekstra. Kommer også i en flott eske, som gjør den perfekt som en gave til noen du er glad i!

Størrelse på veske: 22,5 x 14 cm
Størrelse på eske: 23,5 x 15,5 cm

Bredde 22,5 cm
Høyde 14 cm
Farge Blå
Materiale Italiensk skinn
NY

By B + K Veske Grønn Stor

Veske fra By B + K i nydelig håndlaget skinn. Grønn på farge og gullfarget glidelås - perfekt til sminke, penner eller andre ting!
111146
NY

By B + K Veske Gul Stor

Veske fra By B + K i nydelig håndlaget skinn. Gul farge og gullfarget glidelås - perfekt til sminke, penner eller andre ting!
111150
NY

By B + K Veske Lys Rosa Stor

Veske fra By B + K i nydelig håndlaget skinn. Lys rosa med gullfarget glidelås - perfekt til sminke, penner eller andre ting!
111147
NY

By B + K Veske Mørk Grønn Stor

Veske fra By B + K i nydelig håndlaget skinn. Mørk grønn med gullfarget glidelås - perfekt til sminke, penner eller andre ting!
111148
NY

By B + K Veske Svart Stor

Veske fra By B + K i nydelig håndlaget skinn. Svart farge og gullfarget glidelås - perfekt til sminke, penner eller andre ting!
111145