Til toppen

Bytte og retur

Bytte og retur

Hos Ting AS, (Ting-, Småting-, og Røst-butikker) har du 30 dagers åpent kjøp. Det betyr at du enkelt kan returnere varer kjøpt innenfor denne perioden, og få pengene tilbake – gjelder ikke salgsvarer, matvarer og hygieniske artikler med brutt forsegling. Varer som er kjøpt i vår nettbutikk kan også returneres eller byttes i de fysiske butikkene våre mot presentasjon av faktura/kjøpskvittering. Pengene kan refunderes til kort/konto mot fremvisning av faktura innen 30 dager fra kjøpsdato. Ved bytte/retur/angret kjøp skal varen returneres i original emballasje og i uskadd tilstand. 

Reklamasjon
Ved reklamasjon ber vi deg tidligst mulig etter oppdaget skade, gi beskjed til oss på e-post web@ting.no. Det er viktig at du gir en fullstendig tilbakemelding på evt skader som er oppstått og gjerne med bilder av skaden. Dette vil gjøre at hele prosessen går raskere, og vi får ordnet opp i skaden i en fei. Etter tilbakemelding fra Ting AS, ber vi deg benytte vedlagte returlapp og levere pakken på postkontoret og send den til oss.

Bytte/Retur/Angret kjøp
- Du har 30 dager, fra mottaksdato, til å bestemme deg om varen er riktig for deg.
- Bytte i butikk: Du kan fritt bytte varen i en av våre Ting, Småting eller Røst butikker, forutsatt at du tar med deg kvitteringen til butikken, at varen er i original emballasje, ubrukt og i sin opprinnelige stand. Dersom du velger å bytte varen i butikk, kan du bytte til hvilken som helst annen vare i butikken. Finner du ikke noe i butikken som du ønsker å ta med deg hjem, får du pengene i retur mot fremvist kjøpskvittering/faktura. 
- Butikken refunderer ikke gebyrer, som for eksempel fraktkostnader.
- Bytte/retur/angre kjøp til nettbutikk: Dersom du ønsker å returnere/angre kjøpet til nettbutikken, og få beløpet refundert, må du benytte deg av ferdigtrykte returseddel (som også sendes med varer) innen fristen på 30 dager fra du har mottatt ordren. Pengene vil bli refundert innen 14 dager fra Ting AS har mottatt din retur.
- Vær oppmerksom på at returporto (99,- kr) dekkes av kunden og blir trukket fra beløpet vi refunderer 
- Refusjonen/tilbakebetalingen vil bli betalt med samme betalingsmetode som du brukte for kjøpet. Dersom du betalte med kredittkort, vil vi refundere beløpet til kortet du brukte da du bestilte. Betalte du med gavekort, vil beløpet bli tilbakeført til det samme kortet. Har du ikke lenger gavekortet i din besittelse, vil vi utstede et nytt gavekort med beløpet, og sende til deg som e-post/brevpost.