• Cathrineholm emaljeskål Stripes mosegrønn 30cm - slideshow 1
  • Cathrineholm emaljeskål Stripes mosegrønn 30cm - slideshow 2
  • Cathrineholm emaljeskål Stripes mosegrønn 30cm - slideshow 3
  • Cathrineholm emaljeskål Stripes mosegrønn 30cm - slideshow 4
  • Cathrineholm emaljeskål Stripes mosegrønn 30cm - slideshow 5

Cathrineholm emaljeskål Stripes mosegrønn 30cm

Varenummer: 86754
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Retro emaljeskål, Stripes mosegrønn, fra Cathrineholm. Dette er den største skålen, og er 30cm i diameter. Ta deg en tur ned ”memory lane” med de fargerike skålene fra Stripes kolleksjonen til Cathrineholm. Stripes kolleksjonen er designet av den norske emaljekunstneren, Grete Prytz Kittelsen, som samarbeidet med Cathrineholm på 50- og 60 tallet. Dette var et samarbeid som høstet stor internasjonal anerkjennelse. Designet er relativt enkelt, men det er lett gjenkjennelig, og – med sine friske farger – passer det godt inn i skandinavisk designstil. Emaljeskålene kan brukes som en del av innredningen, sammen med det klassisk skandinaviske. Skålen kan brukes til frukt- eller salatskål, servering av små snacks, desserter, oppbevaring av småting som nøkler og lignende, eller som dekorelement. Skålene vaskes for hånd. Tåler ikke mikrobølgeovn. 

Retro emaljeskål, Stripes mosegrønn, fra Cathrineholm. Dette er den største skålen, og er 30cm i diameter. Ta deg en tur ned ”memory lane” med de fargerike skålene fra Stripes kolleksjonen til Cathrineholm. Stripes kolleksjonen er designet av den norske emaljekunstneren, Grete Prytz Kittelsen, som samarbeidet med Cathrineholm på 50- og 60 tallet. Dette var et samarbeid som høstet stor internasjonal anerkjennelse. Designet er relativt enkelt, men det er lett gjenkjennelig, og – med sine friske farger – passer det godt inn i skandinavisk designstil. Emaljeskålene kan brukes som en del av innredningen, sammen med det klassisk skandinaviske. Skålen kan brukes til frukt- eller salatskål, servering av små snacks, desserter, oppbevaring av småting som nøkler og lignende, eller som dekorelement.

Skålene vaskes for hånd. Tåler ikke mikrobølgeovn. 

Diameter 30 cm
Colour Grønn
Material Emaljert stål

Cathrineholm emaljeskål Stripes blå 30cm

Retro emaljeskål, Stripes blå, fra Cathrineholm. Dette er den største skålen, og er 30cm i diameter. Ta deg en tur ned ”memory lane” med de fargerike skålene fra Stripes kolleksjonen til Cathrineholm. Stripes kolleksjonen er designet av den norske emaljekunstneren, Grete Prytz Kittelsen, som samarbeidet med Cathrineholm på 50- og 60 tallet. Dette var et samarbeid som høstet stor internasjonal anerkjennelse. Designet er relativt enkelt, men det er lett gjenkjennelig, og – med sine friske farger – passer det godt inn i skandinavisk designstil. Emaljeskålene kan brukes som en del av innredningen, sammen med det klassisk skandinaviske. Skålen kan brukes til frukt- eller salatskål, servering av små snacks, desserter, oppbevaring av småting som nøkler og lignende, eller som dekorelement. Skålene vaskes for hånd. Tåler ikke mikrobølgeovn. 
86749

Cathrineholm emaljeskål Stripes rød 30cm

Retro emaljeskål, Stripes rød, fra Cathrineholm. Dette er den største skålen, og er 30cm i diameter. Ta deg en tur ned ”memory lane” med de fargerike skålene fra Stripes kolleksjonen til Cathrineholm. Stripes kolleksjonen er designet av den norske emaljekunstneren, Grete Prytz Kittelsen, som samarbeidet med Cathrineholm på 50- og 60 tallet. Dette var et samarbeid som høstet stor internasjonal anerkjennelse. Designet er relativt enkelt, men det er lett gjenkjennelig, og – med sine friske farger – passer det godt inn i skandinavisk designstil. Emaljeskålene kan brukes som en del av innredningen, sammen med det klassisk skandinaviske. Skålen kan brukes til frukt- eller salatskål, servering av små snacks, desserter, oppbevaring av småting som nøkler og lignende, eller som dekorelement. Skålene vaskes for hånd. Tåler ikke mikrobølgeovn. 
86744

Cathrineholm emaljeskål Stripes svart 30cm

Retro emaljeskål, Stripes svart, fra Cathrineholm. Dette er den største skålen, og er 30cm i diameter. Ta deg en tur ned ”memory lane” med de fargerike skålene fra Stripes kolleksjonen til Cathrineholm. Stripes kolleksjonen er designet av den norske emaljekunstneren, Grete Prytz Kittelsen, som samarbeidet med Cathrineholm på 50- og 60 tallet. Dette var et samarbeid som høstet stor internasjonal anerkjennelse. Designet er relativt enkelt, men det er lett gjenkjennelig, og – med sine friske farger – passer det godt inn i skandinavisk designstil. Emaljeskålene kan brukes som en del av innredningen, sammen med det klassisk skandinaviske. Skålen kan brukes til frukt- eller salatskål, servering av små snacks, desserter, oppbevaring av småting som nøkler og lignende, eller som dekorelement. Skålene vaskes for hånd. Tåler ikke mikrobølgeovn. 
86739

Cathrineholm emaljeskål Stripes mosegrønn 14cm

Retro emaljeskål, Stripes mosegrønn, fra Cathrineholm. Dette er den minste skålen, og er 14cm i diameter. Ta deg en tur ned ”memory lane” med de fargerike skålene fra Stripes kolleksjonen til Cathrineholm. Stripes kolleksjonen er designet av den norske emaljekunstneren, Grete Prytz Kittelsen, som samarbeidet med Cathrineholm på 50- og 60 tallet. Dette var et samarbeid som høstet stor internasjonal anerkjennelse. Designet er relativt enkelt, men det er lett gjenkjennelig, og – med sine friske farger – passer det godt inn i skandinavisk designstil. Emaljeskålene kan brukes som en del av innredningen, sammen med det klassisk skandinaviske. Skålen kan brukes til frukt- eller salatskål, servering av små snacks, desserter, oppbevaring av småting som nøkler og lignende, eller som dekorelement. Skålene vaskes for hånd. Tåler ikke mikrobølgeovn. 
86750

Cathrineholm emaljeskål Stripes mosegrønn 18cm

Retro emaljeskål, Stripes mosegrønn, fra Cathrineholm. Denne skålen er 18cm i diameter. Ta deg en tur ned ”memory lane” med de fargerike skålene fra Stripes kolleksjonen til Cathrineholm. Stripes kolleksjonen er designet av den norske emaljekunstneren, Grete Prytz Kittelsen, som samarbeidet med Cathrineholm på 50- og 60 tallet. Dette var et samarbeid som høstet stor internasjonal anerkjennelse. Designet er relativt enkelt, men det er lett gjenkjennelig, og – med sine friske farger – passer det godt inn i skandinavisk designstil. Emaljeskålene kan brukes som en del av innredningen, sammen med det klassisk skandinaviske. Skålen kan brukes til frukt- eller salatskål, servering av små snacks, desserter, oppbevaring av småting som nøkler og lignende, eller som dekorelement. Skålene vaskes for hånd. Tåler ikke mikrobølgeovn. 
86751

Cathrineholm emaljeskål Stripes mosegrønn 20cm

Retro emaljeskål, Stripes mosegrønn, fra Cathrineholm. Denne skålen er 20cm i diameter. Ta deg en tur ned ”memory lane” med de fargerike skålene fra Stripes kolleksjonen til Cathrineholm. Stripes kolleksjonen er designet av den norske emaljekunstneren, Grete Prytz Kittelsen, som samarbeidet med Cathrineholm på 50- og 60 tallet. Dette var et samarbeid som høstet stor internasjonal anerkjennelse. Designet er relativt enkelt, men det er lett gjenkjennelig, og – med sine friske farger – passer det godt inn i skandinavisk designstil. Emaljeskålene kan brukes som en del av innredningen, sammen med det klassisk skandinaviske. Skålen kan brukes til frukt- eller salatskål, servering av små snacks, desserter, oppbevaring av småting som nøkler og lignende, eller som dekorelement. Skålene vaskes for hånd. Tåler ikke mikrobølgeovn. 
86752

Cathrineholm emaljeskål Stripes mosegrønn 24cm

Retro emaljeskål, Stripes mosegrønn, fra Cathrineholm. Denne skålen er 24cm i diameter. Ta deg en tur ned ”memory lane” med de fargerike skålene fra Stripes kolleksjonen til Cathrineholm. Stripes kolleksjonen er designet av den norske emaljekunstneren, Grete Prytz Kittelsen, som samarbeidet med Cathrineholm på 50- og 60 tallet. Dette var et samarbeid som høstet stor internasjonal anerkjennelse. Designet er relativt enkelt, men det er lett gjenkjennelig, og – med sine friske farger – passer det godt inn i skandinavisk designstil. Emaljeskålene kan brukes som en del av innredningen, sammen med det klassisk skandinaviske. Skålen kan brukes til frukt- eller salatskål, servering av små snacks, desserter, oppbevaring av småting som nøkler og lignende, eller som dekorelement. Skålene vaskes for hånd. Tåler ikke mikrobølgeovn. 
86753