Coastere og gryteunderlag

Sorter etter:

Hay gryteunderlag Rhom trivet grå

Gryteunderlag, Rhom trivet grå, fra Hay. Gryteunderlaget er laget i silikon, og ligger stødig på bordet. Designet av Shane Schneck, for Hay.
88182

Hay gryteunderlag Rhom trivet grønn

Gryteunderlag, Rhom trivet grønn, fra Hay. Gryteunderlaget er laget i silikon, og ligger stødig på bordet. Designet av Shane Schneck, for Hay.
88185

Hay gryteunderlag Rhom trivet lysegrå

Gryteunderlag, Rhom trivet lysegrå, fra Hay. Gryteunderlaget er laget i silikon, og ligger stødig på bordet. Designet av Shane Schneck, for Hay.
88183

Hay gryteunderlag Rhom trivet rustrød

Gryteunderlag, Rhom trivet rustrød, fra Hay. Gryteunderlaget er laget i silikon, og ligger stødig på bordet. Designet av Shane Schneck, for Hay.
88184

Vipp gryteunderlag

 Sett à 2 stk gryteunderlag fra Vipp. Settet består av et stort, og et lite gryteunderlag. De måler henholdvis 200mm, og 152,8mm i diameter. De er designet slik at det lille passer inni det store, for optimal plassbesparing. Gryteunderlagene er fremstilt i 3mm tykt, laserkuttet rustfritt stål. Rillene er så fyllt inn med varmebestandig silikon. Dette gir deg et trygt, og stødig underlag for dine varme gryter.  
1060107
Kun i nettbutikken

aveva gryteunderlag rektangulær cerise dip

Rektangulært gryteunderlag, cerise dip, fra Aveva. Kjempeflott, håndlaget gryteunderlag i 100 % ull. Perfekt å bruke under kasseroller, gryter og panner, da ullmaterialet er både varmebestandig og skittavstøtende. Kommer med praktisk hempe for oppheng.
93262
Kun i nettbutikken

aveva gryteunderlag rektangulær grå multi

Rektangulært gryteunderlag, grå multi, fra Aveva. ​ Kjempeflott, håndlaget gryteunderlag i 100 % ull. Perfekt å bruke under kasseroller, gryter og panner, da ullmaterialet er både varmebestandig og skittavstøtende. Kommer med praktisk hempe for oppheng.
93259
Kun i nettbutikken

aveva gryteunderlag rektangulært grå dip

Rektangulært gryteunderlag, grå dip, fra Aveva. ​ Kjempeflott, håndlaget gryteunderlag i 100 % ull. Perfekt å bruke under kasseroller, gryter og panner, da ullmaterialet er både varmebestandig og skittavstøtende. Kommer med praktisk hempe for oppheng.
93264
Kun i nettbutikken

aveva gryteunderlag rund bubblegum

Rundt gryteunderlag, bubblegum, fra Aveva. ​ Kjempeflott, håndlaget gryteunderlag i 100 % ull. Perfekt å bruke under kasseroller, gryter og panner, da ullmaterialet er både varmebestandig og skittavstøtende. Kommer med praktisk hempe for oppheng.
94597
Kun i nettbutikken

aveva gryteunderlag rund bubblepastel

Rundt gryteunderlag, bubblepastel, fra Aveva. Kjempeflott, håndlaget gryteunderlag i 100 % ull. Perfekt å bruke under kasseroller, gryter og panner, da ullmaterialet er både varmebestandig og skittavstøtende. Kommer med praktisk hempe for oppheng.
93257
Kun i nettbutikken

aveva gryteunderlag rund bubleberry

Rundt gryteunderlag, bubleberry, fra Aveva. ​ Kjempeflott, håndlaget gryteunderlag i 100 % ull. Perfekt å bruke under kasseroller, gryter og panner, da ullmaterialet er både varmebestandig og skittavstøtende. Kommer med praktisk hempe for oppheng.
94598

ferm LIVING gryteunderlag

Dekorativt gryteunderlag i kork, fra ferm LIVING. Gryteunderlaget er satt sammen av korkballer. Hver korkball er 3cm i diameter. ferm LIVING inspireres av skandinaviske designtradisjoner, og retro sjarm - men med et særegent grafisk tilsnitt, som gjør deres produkter tidsriktige og moderne.     
1053935