Til toppen

Coastere og gryteunderlag

Ting har bredt utvalg av ulike typer av gryteunderlag til alle anledninger.

Visning
/
Sortering

nicolas vahe dekkebrikke asain 2pk

Dekkebrikke 2pk, Asain, fra Nicolas Vahé.
107848

nicolas vahe bordskåner asain 2pk

Bordskåner 2 pk, Asain, fra Nicolas Vahé
107847

hay coaster ull sand

Coaster i ull, sand, fra Hay. Dekorativt underlag til kopper og glass -. nyt yndlingsdrikken uten å sette merke på bordet!
93832

hay coaster ull mørk grå

Coaster i ull, mørk grå, fra Hay. Dekorativt underlag til kopper og glass -. nyt yndlingsdrikken uten å sette merke på bordet!
93831

nicolas vahe coaster sort stein 4pk

Coaster i sort stein, 4pk, fra Nicolas Vahé. Dekorative underlag til kopper og glass - nyt yndlingsdrikken uten å sette merke på bordet. Brikkene kan også gjerne brukes som små serveringsbrett.
92564

spring copenhagen bordskåner clumsy hans stor

Clumsy Hans bordskåner i stor størrelse, fra Spring Copenhagen. Clumsy Hans, eller Klods-Hans som han heter på dansk, er en mønsterbeskyttet bordskåner i eik, og samtidig en unik trefigur som kan varieres i form og uttrykk. Clumsy Hans er designet av Nis Hauge, og tanken bak designet var å skape et funksjonelt og gjenkjennelig produkt til borddekkingen, men som også kunne være til pynt ellers i hjemmet. Clumsy Hans ble produsert første gang i 2012, og relansert i 2016.
90910

Hay gryteunderlag Rhom trivet grå

Gryteunderlag, Rhom trivet grå, fra Hay. Gryteunderlaget er laget i silikon, og ligger stødig på bordet. Designet av Shane Schneck, for Hay.
88182

Hay gryteunderlag Rhom trivet lysegrå

Gryteunderlag, Rhom trivet lysegrå, fra Hay. Gryteunderlaget er laget i silikon, og ligger stødig på bordet. Designet av Shane Schneck, for Hay.
88183

normann copenhagen timber bordskåner

Bordskåner, Timber, fra Normann Copenhagen. Stilig bordskåner med en lekker finish i solid eik. Med sin klassiske form og lyse tremateriale, gir Timber en nordisk følelse, og er både et vakkert dekorelement og en praktisk bruksgjenstand. Timber monteres enkelt uten verktøy, og demonterer du den når den ikke er i bruk, tar den veldig liten plass i skuffen.
72535