CoolSnowGlobes

CoolSnowGlobes er et amerikansk merke, grunnlagt i Vermont. CoolSnowGlobes setter naturen høyt, og henter inspirasjon spesielt fra årstidsskifte, i alle verdens byer eller ute i det store verdensrommet. CoolSnowGlobes forsøker å eviggjøre det vakre i vår verden og vår hverdag. De skapte derfor snøkulen, som kan inneholde nettopp alt det vakre vi setter pris på.

CoolSnowGlobes beskriver selv snøkulen som et designobjekt, leketøy for voksne eller beroligende kilde til stillhet, når snøen daler sakte ned og legger seg på bunnen.


Produktene fra CoolSnowGlobes er også tilgjengelige i vår fysiske Røst-butikk i Bergen.

 

Sorter etter:
Kun i nettbutikken

coolsnowglobes snøkule deer in woods

Snøkule, Deer in woods, fra CoolSnowGlobes. Et barndomsminne i en moderne fortolkning. Nydelig snøkule med to rådyr i en snøbelagt skog. Rist på kulen og se snøen dale sakte ned... Kjempefin dekor i hvilket som helst hjem. Snøkulen leveres i en lekker gaveeske, og er kjempefin å gi bort i gave.
98979
Kun i nettbutikken

coolsnowglobes snøkule moon

Snøkule, Moon, fra CoolSnowGlobes. Et barndomsminne i en moderne fortolkning. Nydelig snøkule med en
89351
Kun i nettbutikken

coolsnowglobes snøkule saint nick

Snøkule, Saint Nick, fra CoolSnowGlobes. Et barndomsminne i en moderne fortolkning. Nydelig snøkule med selveste nissefar i egen høye person. Rist på kulen og se snøen dale sakte ned... Kjempefin dekor i hvilket som helst hjem. Snøkulen leveres i en lekker gaveeske, og er kjempefin å gi bort i gave.
89355
Kun i nettbutikken

coolsnowglobes snøkule skiers

Snøkule, Skiers, fra CoolSnowGlobes. Et barndomsminne i en moderne fortolkning. Nydelig snøkule med to skikjørere i idyllisk landskap. Rist på kulen og se snøen dale sakte ned... Kjempefin dekor i hvilket som helst hjem. Snøkulen leveres i en lekker gaveeske, og er kjempefin å gi bort i gave.
89353
Kun i nettbutikken

coolsnowglobes snøkule three dancers

Snøkule, Three dancers, fra CoolSnowGlobes. Et barndomsminne i en moderne fortolkning. Nydelig snøkule med tre elegante ballettdansere. Rist på kulen og se snøen dale sakte ned... Kjempefin dekor i hvilket som helst hjem. Snøkulen leveres i en lekker gaveeske, og er kjempefin å gi bort i gave.
106421
Kun i nettbutikken

coolsnowglobes snøkule winter

Snøkule, Winter, fra CoolSnowGlobes. Et barndomsminne i en moderne fortolkning. Nydelig snøkule med tre, lett snødekte trær i vakkert vinterlandskap. Rist på kulen og se snøen dale sakte ned... Kjempefin dekor i hvilket som helst hjem. Snøkulen leveres i en lekker gaveeske, og er kjempefin å gi bort i gave.
89349