Design Letters

Design Letters ble startet i 2009 i Danmark. Design Letters er en verden av bokstaver basert på typografien til den danske arkitekten Arne Jacobsen, som han designet i 1937. Design Letters vil at folk skal leke med de karateristiske bokstavene og lage hjemmet sitt personlig og på sin måte. Selskapets mål er å fortsette å overraske designelskere med stadig nye, flotte produkter.

Sorter etter:

design letters bok A5 my plans this week

Bok i A5, My PlansThis Week, fra Design Letters. En uunnværlig liten hjelper i en travel hverdag! Her kan du skrive ned alle møter, avtaler og andre planer uke for uke, perfekt for den glemsomme og for den som liker å ha full kontroll. Hver ukesoppslag har i tillegg et eget felt for notater og et eget felt for handleliste. Klistremerker for markering av bursdag, ferie, jul, advent, helg, party, samt kule klistremerker med ulike symboler følger med. Kos deg med utfylling! Boken er ikke tilknyttet et spesifikt år.
103123

design letters kalender vegg 2019 sort

Kalender 2019 for vegg, sort, fra Design Letters. Praktisk og dekorativ kalender, gjør seg utmerket på kjøkkenet eller kontoret. Kommer med klistremerker for ulike anledninger, som
103121

design letters kalender vegg 2019 rosa

Kalender 2019 for vegg, rosa, fra Design Letters. Praktisk og dekorativ kalender, gjør seg utmerket på kjøkkenet eller kontoret. Kommer med klistremerker for ulike anledninger, som
103122

design letters kalender 2019 A5 grå

Kalender 2019 i størrelse A5, grå, fra Design Letters. Praktisk og stilig kalenderbok, med fin oversikt og god plass til notater. Klistremerker for markering av bursdager og ferie, samt klistremerker med ulike symboler følger med. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Ha et strålende 2019!
103120

design letters kalender 2019 A5 sort

Kalender 2019 i størrelse A5, sort, fra Design Letters. Praktisk og stilig kalenderbok, med fin oversikt og god plass til notater. Klistremerker for markering av bursdager og ferie, samt klistremerker med ulike symboler følger med. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Ha et strålende 2019!
103119

design letters nøkkelring/bagasjelapp A-Z

Nøkkelring/bagasjelapp fra A-Z, fra Design Letters. Stilig og personlig nøkkelring/bagasjelapp i messing, med matt, sort finish for et eksklusivt uttrykk. Lasergravert bokstav på den ene siden, og teksten
102445_VM

design letters gavesett forkle/kjøkkenhåndkle

Gavesett med forkle og kjøkkenhåndkle, fra Design Letters. Stilig sett til den lille kokken, perfekt til både lek og ekte matlaging på kjøkkenet. Både forkleet og kjøkkenhåndkleet er laget av 100 % bomull, og har et kult og stilrent uttrykk. Settet kommer en en flott gaveeske, formet som en vaskemaskin.
102475

design letters håndtak til melaminkopp sort

Håndtak til melaminkopp, sort, fra Design Letters. Praktisk håndtak til melaminkoppene fra Design Letters - plasser koppen i rett i håndtaket/holderen, og gjør det enkelt for selv de aller minste barna å drikke fra koppen.
102474

design letters håndtak til melaminkopp rosa

Håndtak til melaminkopp, rosa, fra Design Letters. Praktisk håndtak til melaminkoppene fra Design Letters - plasser koppen i rett i håndtaket/holderen, og gjør det enkelt for selv de aller minste barna å drikke fra koppen.
102473

design letters lokk til tutekopp grå

Praktisk lokk til tutekopp, grå, fra Design Letters. Dette lokket er ment som et tilbehørsprodukt til koppene i melamin fra Design Letters. Du kan enkelt forvandle koppen til en tutekopp med dette fine lokket. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
102472

design letters lokk til tutekopp blå

Praktisk lokk til tutekopp, blå, fra Design Letters. Dette lokket er ment som et tilbehørsprodukt til koppene i melamin fra Design Letters. Du kan enkelt forvandle koppen til en tutekopp med dette fine lokket. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
102471

design letters blyantsett m/viskelær

Blyantsett m/viskelær, fra Design Letters. Skriv hva du vil, og visk ut det du angrer på! Herlig sett med tre blyanter i ulike farger, to viskelær i ulike størrelser, samt en liten notatblokk for viktige notater. Hver del er dekorert med sin egen tekst, der typografien er designet av Arne Jacobsen.
102444