Til toppen

design letters bok A5 my plans this week

Produktnummer: 103123
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Bok i A5, My PlansThis Week, fra Design Letters. En uunnværlig liten hjelper i en travel hverdag! Her kan du skrive ned alle møter, avtaler og andre planer uke for uke, perfekt for den glemsomme og for den som liker å ha full kontroll. Hver ukesoppslag har i tillegg et eget felt for notater og et eget felt for handleliste. Klistremerker for markering av bursdag, ferie, jul, advent, helg, party, samt kule klistremerker med ulike symboler følger med. Kos deg med utfylling! Boken er ikke tilknyttet et spesifikt år.

Bok i A5, My PlansThis Week, fra Design Letters. En uunnværlig liten hjelper i en travel hverdag! Her kan du skrive ned alle møter, avtaler og andre planer uke for uke, perfekt for den glemsomme og for den som liker å ha full kontroll. Hver ukesoppslag har i tillegg et eget felt for notater og et eget felt for handleliste. Klistremerker for markering av bursdag, ferie, jul, advent, helg, party, samt kule klistremerker med ulike symboler følger med. Kos deg med utfylling!
Boken er ikke tilknyttet et spesifikt år.

Lengde 21 cm
Bredde 14,8 cm
Colour Svart

design letters pennal study grønn

Pennal i grønn, Study, fra Design Letters. Hold orden på skriveredskapene med dette stilige pennalet i moderne design. Her får du plass til det mest essensielle, og den hendige størrelsen gjør at det passer i de fleste vesker og PC-mapper. Pennalet er laget av PU-belagt stål, og har en praktisk, magnetisk lukkemekanisme. OBS: Blyanter og innhold på bildet følger ikke med.
102440