Til toppen

design letters espressokopper 1-4 sort

Produktnummer: 107336
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Espressokopper 1-4, sort, fra Design Letters.

Espressokopper 1-4, sort, fra Design Letters. Lekre espressokopper i benporselen, merket med tallene 1-4 og med typografi designet av Arne Jacobsen. Espressokoppene er selvfølgelig perfekte til espresso, men de er også flotte som dekorasjon; Fyll dem med blomster, bruk dem som telysestaker eller kombiner dem med lysholderne fra Design Letters og bruk dem som en stilig adventsstake! 

Diameter 5,5 cm
Høyde 6 cm
Volum 4 deler cm3
Colour Svart
Materiale Benporselen

Design Letters espressokopper 1-4 Arne Jacobsen

Espressokopper i porselen, 1-4, fra Design Letters. Typografien på koppene, er designet av Arne Jacobsen. Koppene er gjennomskinnelige, og kan gjerne brukes som adventstake til jul, med telys oppi!Tåler oppvaskmaskin.   
1059254

Design Letters krus Arne Jacobsen A-Z sort

Personlig krus i benporselen, A-Z, fra Design Letters. De lekre krusene er sort med hvit typografi, designet av Arne Jacobsen. Superfine å gi bort i gave!
97164_VM

design letters tavle a3 sort

Tavle A3 i sort, fra Design Letters. Dekorativ oppslagstavle, der bokstaver og tall skal klipses fast. Dette er et stilig alternativ til krittavlen, og fungerer på samme måte - heng den hvor du vil, skriv hva du vil - mulighetene er mange! NB! Bokstaver/tall kjøpes separat.
102431