Tilbud
  • Design Letters knagg Hook2 A-Z - slideshow 1
  • Design Letters knagg Hook2 A-Z - slideshow 2
  • Design Letters knagg Hook2 A-Z - slideshow 3

Design Letters knagg Hook2 A-Z

Varenummer: 88652_VM
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Knagg, Hook2, fra Design Letters. Knaggene kommer i bokstavene A-Z. Det er festet en liten krok bak bokstaven, slik at man selv kan velge å bruke den store knaggen med bokstav på, eller den lille kroken - slik at bokstaven da viser - se profilbilde av knaggen. Typografien er design et av Arne Jacobsen. Knaggene er designet og produsert av Design Letters. Velg ønsket bokstav og antall i menyen til høyre.Film med monteringsanvisning finner du her.

Knagg, Hook2, fra Design Letters. Knaggene kommer i bokstavene A-Z. Det er festet en liten krok bak bokstaven, slik at man selv kan velge å bruke den store knaggen med bokstav på, eller den lille kroken - slik at bokstaven da viser - se profilbilde av knaggen. Typografien er design et av Arne Jacobsen. Knaggene er designet og produsert av Design Letters. Velg ønsket bokstav og antall i menyen til høyre.

Film med monteringsanvisning finner du her.

Diameter 9 cm
Length 14 cm
Width 14 cm
Colour Svart/hvit

Design Letters Drikkeflaske A - Z

Personlig drikkeflaske med bokstav, fra Design Letters. Typografien er vintage, og ble designet Arne Jacobsen i 1937. Formen på flasken er designet av Arne Jacobsens barnebarn, Tobias Jacobsen. Tobias har latt seg inspirere av en gammeldags melkeflaske, men i et moderne materiale. Flasken er lett, og korken er tett - perfekt i vesken, barnehagesekken, skolesekken, eller fjellturen. Flasken rommer 0,5l, og er laget i tritan, mens lokket er i PP plast - BPA fri. Tåler oppvaskmaskin.      
86689_VM

Design letters husbokstav

Husbokstaver fra Design Letters. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Disse bokstavene i sort akryl er spesialtilpasset utendørs bruk. Fest dem på postkassen din, på inngangsdøren eller på husfasaden, og gjerne i kombinasjon med hustallene fra Design Letters. 
VM_77370

Design Letters personlig putetrekk 50x70cm

Mykt, deilig og personlig putetrekk fra Design Letters. Putetrekket måler 50x70cm, og er fremstilt av myk bomull. Det er en stor bokstav på fremsiden, og teksten "GOOD NIGHT" på baksiden. Typografien er designet av Arne Jacobsen.  
83153_VM