Til toppen

design letters kopp favourite cup hello

Produktnummer: 107332
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Kopp, Favoutite cup Hello, fra Design Letters

Kopp, Favoutite cup Hello, fra Design Letters. Herlig kopp i benporselen, med matt finish og den lasergraverte teksten "HELLO". En nydelig gave til deg selv eller en du setter pris på.

Diameter 8 cm
Høyde 8,5 cm
Colour Svart
Materiale Benporselen

design letters kopp favourite cup love

Kopp, Favoutite cup Love, fra Design Letters.
107331
 

design letters kopp favourite cup smile

Kopp, Favoutite cup Smile, fra Design Letters
107335

design letters kopp favourite cup weekend

Kopp, Favoutite cup Weekend, fra Design Letters.
107334

design letters melkemugge sort

Melkemugge, sort, fra Design Letters. Tilfør borddekkingen stil og personlighet med denne flotte melkemuggen laget av den fineste benporselen. Melkemuggen har en lekker, matt finish, og er dekorert med den hvite påskriften MILK. Typografien er designet av Arne Jacobsen.
102427

design letters skål snack sort

Skål, Snack i sort, fra Design Letters. Lekker skål i den fineste benporselen, noe som gir et luksuriøst uttrykk. Den elegante skålen har matt finish, og er dekorert med den hvite påskriften SNACK. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Perfekt til servering av snacks!
102426

design letters tavle a3 sort

Tavle A3 i sort, fra Design Letters. Dekorativ oppslagstavle, der bokstaver og tall skal klipses fast. Dette er et stilig alternativ til krittavlen, og fungerer på samme måte - heng den hvor du vil, skriv hva du vil - mulighetene er mange! NB! Bokstaver/tall kjøpes separat.
102431