Til toppen

design letters kopp favourite cup weekend

Produktnummer: 107334
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Kopp, Favoutite cup Weekend, fra Design Letters.

Kopp, Favoutite cup Weekend, fra Design Letters. Nyt søndagskaffen fra denne herlige koppen i benporselen, med matt finish og den lasergraverte teksten "WEEKEND". En nydelig gave til deg selv eller en du setter pris på.

Diameter 8 cm
Høyde 8,5 cm
Colour Svart
Materiale Benporselen

design letters kopp favourite cup hello

Kopp, Favoutite cup Hello, fra Design Letters
107332
 

design letters kopp favourite cup love

Kopp, Favoutite cup Love, fra Design Letters.
107331
 

design letters kopp favourite cup smile

Kopp, Favoutite cup Smile, fra Design Letters
107335

design letters bok A5 my plans this week

Bok i A5, My PlansThis Week, fra Design Letters. En uunnværlig liten hjelper i en travel hverdag! Her kan du skrive ned alle møter, avtaler og andre planer uke for uke, perfekt for den glemsomme og for den som liker å ha full kontroll. Hver ukesoppslag har i tillegg et eget felt for notater og et eget felt for handleliste. Klistremerker for markering av bursdag, ferie, jul, advent, helg, party, samt kule klistremerker med ulike symboler følger med. Kos deg med utfylling! Boken er ikke tilknyttet et spesifikt år.
103123
 

Design letters krus arne jacobsen A - Ø

Personlig krus i porselen, A - Ø, fra Design Letters. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Kan stables, og tåler oppvaskmaskin. 
1056131_VM

design letters skål snack sort

Skål, Snack i sort, fra Design Letters. Lekker skål i den fineste benporselen, noe som gir et luksuriøst uttrykk. Den elegante skålen har matt finish, og er dekorert med den hvite påskriften SNACK. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Perfekt til servering av snacks!
102426

design letters termoflaske hot sort

Termoflaske, HOT i sort, fra Design Letters.
107340