Til toppen

design letters kork m/vippetut rosa

Produktnummer: 102430
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Kork m/vippetut, rosa, fra Design Letters.Skru denne praktiske korken på favorittflasken fra Design Letters, og gjør den perfekt til å ta med på trening! Enkel å drikke fra - uten å søle. Korken passer til TO GO drikkeflaske og din personlige (A-Z) drikkeflaske fra Design Letters.

Kork m/vippetut, rosa, fra Design Letters.Skru denne praktiske korken på favorittflasken fra Design Letters, og gjør den perfekt til å ta med på trening! Enkel å drikke fra - uten å søle.
Korken passer til TO GO drikkeflaske og din personlige (A-Z) drikkeflaske fra Design Letters.

 

Colour Rosa
Materiale Plast

design letters kork m/vippetut grå

Kork m/vippetut, grå, fra Design Letters.Skru denne praktiske korken på favorittflasken fra Design Letters, og gjør den perfekt til å ta med på trening! Enkel å drikke fra - uten å søle. Korken passer til TO GO drikkeflaske og din personlige (A-Z) drikkeflaske fra Design Letters.
102429

design letters kork m/vippetut sort

Kork m/vippetut, sort, fra Design Letters.Skru denne praktiske korken på favorittflasken fra Design Letters, og gjør den perfekt til å ta med på trening! Enkel å drikke fra - uten å søle. Korken passer til TO GO drikkeflaske og din personlige (A-Z) drikkeflaske fra Design Letters.
102428
 

Design Letters Drikkeflaske A - Z

Personlig drikkeflaske med bokstav, fra Design Letters. Typografien er vintage, og ble designet Arne Jacobsen i 1937. Formen på flasken er designet av Arne Jacobsens barnebarn, Tobias Jacobsen. Tobias har latt seg inspirere av en gammeldags melkeflaske, men i et moderne materiale. Flasken er lett, og korken er tett - perfekt i vesken, barnehagesekken, skolesekken, eller fjellturen. Flasken rommer 0,5l, og er laget i tritan, mens lokket er i PP plast - BPA fri. Tåler oppvaskmaskin.   
86689_VM

design letters drikkeflaske to go grå

Drikkeflaske, To Go i grå, fra Design Letters. Sporty og praktisk drikkeflaske med teksten
97132

design letters drikkeflaske to go sort

Drikkeflaske, To Go i sort, fra Design Letters. Sporty og praktisk drikkeflaske med teksten
97133

design letters drikkflaske to go rosa

Drikkeflaske, To Go i rosa, fra Design Letters. Sporty og praktisk drikkeflaske med teksten
97131