• Design letters krus arne jacobsen A - Ø - slideshow 1
  • Design letters krus arne jacobsen A - Ø - slideshow 2
  • Design letters krus arne jacobsen A - Ø - slideshow 3

Design letters krus arne jacobsen A - Ø

Varenummer: 1056131_VM
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Personlig krus i porselen, A - Ø, fra Design Letters. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Kan stables, og tåler oppvaskmaskin. 

Personlig krus i porselen, med bokstav A - Ø, fra Design Letters. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Koppene stables, og tåler oppvaskmaskin. 

Diameter 8 cm
Height 8,7 cm
Colour Hvit
Material Porselen

Design Letters krus Arne Jacobsen A-Z sort

Personlig krus i benporselen, A-Z, fra Design Letters. De lekre krusene er sort med hvit typografi, designet av Arne Jacobsen. Superfine å gi bort i gave!
97164_VM

Design Letters Drikkeflaske A - Z

Personlig drikkeflaske med bokstav, fra Design Letters. Typografien er vintage, og ble designet Arne Jacobsen i 1937. Formen på flasken er designet av Arne Jacobsens barnebarn, Tobias Jacobsen. Tobias har latt seg inspirere av en gammeldags melkeflaske, men i et moderne materiale. Flasken er lett, og korken er tett - perfekt i vesken, barnehagesekken, skolesekken, eller fjellturen. Flasken rommer 0,5l, og er laget i tritan, mens lokket er i PP plast - BPA fri. Tåler oppvaskmaskin.      
86689_VM
Tilbud

Design Letters knagg Hook2 A-Z

Knagg, Hook2, fra Design Letters. Knaggene kommer i bokstavene A-Z. Det er festet en liten krok bak bokstaven, slik at man selv kan velge å bruke den store knaggen med bokstav på, eller den lille kroken - slik at bokstaven da viser - se profilbilde av knaggen. Typografien er design et av Arne Jacobsen. Knaggene er designet og produsert av Design Letters. Velg ønsket bokstav og antall i menyen til høyre.Film med monteringsanvisning finner du her.
88652_VM

design letters kopp melamin arne jacobsen A - Z

Personlig kopp i melamin, A - Z, fra Design letters. Typografien på koppen er designet av Arne Jacobsen. God å drikke av, praktisk på tur, og fin som tannglass! Koppene kan stables, og tåler oppvaskmaskin. 
1061249_VM

Design Letters personlig putetrekk 50x70cm

Mykt, deilig og personlig putetrekk fra Design Letters. Putetrekket måler 50x70cm, og er fremstilt av myk bomull. Det er en stor bokstav på fremsiden, og teksten "GOOD NIGHT" på baksiden. Typografien er designet av Arne Jacobsen.  
83153_VM