Til toppen

design letters notatbok budget sort

Produktnummer: 109589
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Notatbok, Budget book fra Design Letters.

Notatbok, Budget book fra Design Letters. Hold styr på små og store budsjetter med denne praktiske og oversiktlige boken. Boken består av 12 månedsbudsjetter, festbudsjettt, feriebudsjett og gavebudsjett, samt hendige konvolutter til å samle kvitteringer. God planlegging!

Bredde 19,1 cm
Høyde 25,2 cm
Colour Svart

design letters blyantsett m/viskelær

Blyantsett m/viskelær, fra Design Letters. Skriv hva du vil, og visk ut det du angrer på! Herlig sett med tre blyanter i ulike farger, to viskelær i ulike størrelser, samt en liten notatblokk for viktige notater. Hver del er dekorert med sin egen tekst, der typografien er designet av Arne Jacobsen.
102444
 

design letters bok A5 my plans this week

Bok i A5, My PlansThis Week, fra Design Letters. En uunnværlig liten hjelper i en travel hverdag! Her kan du skrive ned alle møter, avtaler og andre planer uke for uke, perfekt for den glemsomme og for den som liker å ha full kontroll. Hver ukesoppslag har i tillegg et eget felt for notater og et eget felt for handleliste. Klistremerker for markering av bursdag, ferie, jul, advent, helg, party, samt kule klistremerker med ulike symboler følger med. Kos deg med utfylling! Boken er ikke tilknyttet et spesifikt år.
103123

design letters ukeplanlegger

Ukeplanlegger fra Design Letters. Praktisk ukeplanlegger i A4 størrelse, med 52 sider som lett rives av etter hvert som ukene går. 
83206
 

design letters wedding book

Wedding book, fra Design Letters.
107338