Til toppen

design letters oppskriftsbok foodie

Produktnummer: 109590
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Oppskriftsbok, Foodie, fra Design Letters.

Oppskriftsbok, Foodie, fra Design Letters. Stilig oppskriftsbok for alle matentusiaster! Boken er oppdelt i seks seksjoner: Snacks, Starters, Salads, Mains, Desserts og Drinks, med god plass til både oppskrifter og bilder. Dobbeltsidig tape for bilder følger med.

Bredde 18,5 cm
Høyde 24,6 cm
Colour Grå

design letters notatbok budget sort

Notatbok, Budget book fra Design Letters.
109589

design letters pennal study grønn

Pennal i grønn, Study, fra Design Letters. Hold orden på skriveredskapene med dette stilige pennalet i moderne design. Her får du plass til det mest essensielle, og den hendige størrelsen gjør at det passer i de fleste vesker og PC-mapper. Pennalet er laget av PU-belagt stål, og har en praktisk, magnetisk lukkemekanisme. OBS: Blyanter og innhold på bildet følger ikke med.
102440

design letters tavle A4 grå

Tavle A4 i grå, fra Design Letters. Dekorativ oppslagstavle, der bokstaver og tall skal klipses fast. Dette er et stilig alternativ til krittavlen, og fungerer på samme måte -  heng den hvor du vil, skriv hva du vil - mulighetene er mange! NB! Bokstaver/tall kjøpes separat.
93235

design letters ukeplanlegger mat hvit

Praktisk ukeplanlegger for mat, hvit versjon, fra Design Letters. Skriv meny og handleliste for hele uka - et must i den travle hverdag! Kolonnen for innkjøp kan lett rives av slik at du ka den med deg til butikken. Denne fine planlggeren kommer i A4-format og består av 52 ark.
97135