Til toppen

design letters skål snack sort

Produktnummer: 102426
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Skål, Snack i sort, fra Design Letters. Lekker skål i den fineste benporselen, noe som gir et luksuriøst uttrykk. Den elegante skålen har matt finish, og er dekorert med den hvite påskriften SNACK. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Perfekt til servering av snacks!

Skål, Snack i sort, fra Design Letters. Lekker skål i den fineste benporselen, noe som gir et luksuriøst uttrykk. Den elegante skålen har matt finish, og er dekorert med den hvite påskriften SNACK. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Perfekt til servering av snacks!

Diameter 12 cm
Høyde 5 cm
Colour Svart
Materiale Porselen

design letters drikkeflaske to go sort

Drikkeflaske, To Go i sort, fra Design Letters. Sporty og praktisk drikkeflaske med teksten
97133
 

Design letters flower holder

Flower Holder fra Design Letters. Gjør koppene fra Design Letters om til vaser og pynt opp med friske blomster! Denne smarte blomsterholderen passer perfekt i porselenskoppene, og sørger for at favorittblomstene holder seg oppreist og fine.
96243

Design Letters krus Arne Jacobsen A-Z sort

Personlig krus i benporselen, A-Z, fra Design Letters. De lekre krusene er sort med hvit typografi, designet av Arne Jacobsen. Superfine å gi bort i gave!
97164_VM

design letters melkemugge sort

Melkemugge, sort, fra Design Letters. Tilfør borddekkingen stil og personlighet med denne flotte melkemuggen laget av den fineste benporselen. Melkemuggen har en lekker, matt finish, og er dekorert med den hvite påskriften MILK. Typografien er designet av Arne Jacobsen.
102427