• design letters skål snack sort - slideshow 1
  • design letters skål snack sort - slideshow 2
  • design letters skål snack sort - slideshow 3

design letters skål snack sort

Varenummer: 102426
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Skål, Snack i sort, fra Design Letters. Lekker skål i den fineste benporselen, noe som gir et luksuriøst uttrykk. Den elegante skålen har matt finish, og er dekorert med den hvite påskriften SNACK. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Perfekt til servering av snacks!

Skål, Snack i sort, fra Design Letters. Lekker skål i den fineste benporselen, noe som gir et luksuriøst uttrykk. Den elegante skålen har matt finish, og er dekorert med den hvite påskriften SNACK. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Perfekt til servering av snacks!

Diameter 12 cm
Height 5 cm
Colour Svart
Material Porselen

design letters drikkeflaske to go sort

Drikkeflaske, To Go i sort, fra Design Letters. Sporty og praktisk drikkeflaske med teksten
97133

Design letters flower holder

Flower Holder fra Design Letters. Gjør koppene fra Design Letters om til vaser og pynt opp med friske blomster! Denne smarte blomsterholderen passer perfekt i porselenskoppene, og sørger for at favorittblomstene holder seg oppreist og fine.
96243

Design Letters krus Arne Jacobsen A-Z sort

Personlig krus i benporselen, A-Z, fra Design Letters. De lekre krusene er sort med hvit typografi, designet av Arne Jacobsen. Superfine å gi bort i gave!
97164_VM

design letters melkemugge sort

Melkemugge, sort, fra Design Letters. Tilfør borddekkingen stil og personlighet med denne flotte melkemuggen laget av den fineste benporselen. Melkemuggen har en lekker, matt finish, og er dekorert med den hvite påskriften MILK. Typografien er designet av Arne Jacobsen.
102427