Til toppen

design letters skåler sett/3 breakfast. dinner. lunch. grønn

Produktnummer: 109341
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Skåler, Breakfast.Dinner.Lunch i fargene grå, hvit, grønn, fra Design Letters.

Skåler, Breakfast.Dinner.Lunch i fargene grå, hvit, grønn, fra Design Letters. Flott sett med 3 skåler i ulike farger, alle dekorert med printede bokstaver designet av Arne Jacobsen. Perfekt til både frokost, lunsj og middag! Skålene er laget av solid tritan, som er både BPA-BPS og EA-fri. Tåler mikrobølgeovn og kan vaskes i oppvaskmaskin.

Diameter 11 cm
Høyde 4 cm
Colour Grønn
Materiale Tritan
NY

design letters skåler sett/3 breakfast. dinner. lunch. nude

3 skåler, grå, hvit, nude, fra Design Letters.
109342

Design Letters cooking class playset

Cooking class playset fra Design Letters. Stilig grytesett med Arne Jacobsens velkjente typografi. Settet består av en stekepanne, en pastagryte med lokk, en gratengsform og en sauskasserolle. Det hele kommer i en dekorativ gaveeske i papp, som også kan brukes som komfyr. Superfin gave til barn som liker å hjelpe til på kjøkkenet. Grytesettet er godkjent for mat, det er CE-godkjent og uten ftalater. Mål: Pasta: Ø: 9,5 (uten håndtak) H: 9. Saus: Ø:8,5 (uten håndtak). Gratineringsfat: L:12,5 x B:8,5. Stekepanne Ø: 9,5 (uten håndtak). OBS: Stemningsbildene viser også andre produkter fra Design Letters som ikke medfølger.
97323

design letters kopp melamin arne jacobsen A - Z

Personlig kopp i melamin, A - Z, fra Design letters. Typografien på koppen er designet av Arne Jacobsen. God å drikke av, praktisk på tur, og fin som tannglass! Koppene kan stables, og tåler oppvaskmaskin. 
1061249_VM

design letters smekke turkis

Smekke, turkis, fra Design Letters. Superkul smekke som festes med borrelås. Smekken er laget i bomull, med et vannavstøtende belegg. Typografien på smekken er originalt laget av den danske designeren, Arne Jacobsen.
89359