Til toppen

design letters skåler sett/3 breakfast. dinner. lunch. nude

Produktnummer: 109342
Lagerbeholdning:

inkl. mva

3 skåler, grå, hvit, nude, fra Design Letters.

Skåler, Breakfast.Dinner.Lunch i fargene grå, hvit, nude, fra Design Letters. Flott sett med 3 skåler i ulike farger, alle dekorert med printede bokstaver designet av Arne Jacobsen. Perfekt til både frokost, lunsj og middag! Skålene er laget av solid tritan, som er både BPA-BPS og EA-fri. Tåler mikrobølgeovn og kan vaskes i oppvaskmaskin.

Diameter 11 cm
Høyde 4 cm
Colour Nude
Materiale Tritan
NY

design letters skåler sett/3 breakfast. dinner. lunch. grønn

Skåler, Breakfast.Dinner.Lunch i fargene grå, hvit, grønn, fra Design Letters.
109341

design letters kopp melamin arne jacobsen A - Z

Personlig kopp i melamin, A - Z, fra Design letters. Typografien på koppen er designet av Arne Jacobsen. God å drikke av, praktisk på tur, og fin som tannglass! Koppene kan stables, og tåler oppvaskmaskin. 
1061249_VM

Design letters melamin servise the numbers rosa

Servise i melamin, The Numbers i rosa, fra Design Letters. Flott servise i melamain, bestående av tallerken, dyp tallerken og kopp. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Kan vaskes i oppvaskmaskin, tåler ikke mikrobølgeovn.
96489

Design Letters skål melamin Arne Jacobsen

Skål fra Design Letters. Dekorativ og praktisk skål i melamin, fin til både suppe, grøt, desserter og snacks! Typografien er designet av Arne Jacobsen. Tåler oppvaskmaskin.
1061276

design letters smekke rosa

Smekke, rosa, fra Design Letters. Superkul smekke som festes med borrelås. Smekken er laget i bomull, med et vannavstøtende belegg. Typografien på smekken er originalt laget av den danske designeren, Arne Jacobsen.
89358