Til toppen

design letters smekke the numbers grønn

Produktnummer: 107329
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Smekke, The Numbers i grønn, fra Design Letters.

Smekke, The Numbers i grønn, fra Design Letters. Flott og praktisk smekke, dekorert med tallene 0-9 i sort. Smekken er laget ac PE-balgt bomull, og er svære enkel å holde ren. Tørk av med fuktig klut eller skyll den under rennende vann. Smekken festes med borrelås i nakken. Typografien er designet av Arne Jacobsen.

Colour Grønn
Materiale PE-belagt bomull
NY

Design Letters smekke the numbers rosa

Smekke, The Numbers i rosa, fra Design Letters
107328

Design Letters Baby`s first book turkis

Bok, Baby`s first book, i turkis/mint fra Design Letters. Perferkt bok for å dokumentere et barns første leveår! Her kan en skrive inn minner, lime inn bilder og det føler med 12 milepæl-kort, ett for hver måned. En flott gave - perfekt som gave til nyfødt, dåp eller navnedag! Str. 25 x 25 cm. 
86728
 

design letters gavesett forkle/kjøkkenhåndkle

Gavesett med forkle og kjøkkenhåndkle, fra Design Letters. Stilig sett til den lille kokken, perfekt til både lek og ekte matlaging på kjøkkenet. Både forkleet og kjøkkenhåndkleet er laget av 100 % bomull, og har et kult og stilrent uttrykk. Settet kommer en en flott gaveeske, formet som en vaskemaskin.
102475

design letters kopp melamin arne jacobsen A - Z

Personlig kopp i melamin, A - Z, fra Design letters. Typografien på koppen er designet av Arne Jacobsen. God å drikke av, praktisk på tur, og fin som tannglass! Koppene kan stables, og tåler oppvaskmaskin. 
1061249_VM