Til toppen

Design Letters smekke the numbers rosa

Produktnummer: 107328
Lagerbeholdning:

inkl. mva

Smekke, The Numbers i rosa, fra Design Letters

Smekke, The Numbers i rosa, fra Design Letters. Flott og praktisk smekke, dekorert med tallene 0-9 i sort. Smekken er laget ac PE-balgt bomull, og er svære enkel å holde ren. Tørk av med fuktig klut eller skyll den under rennende vann. Smekken festes med borrelås i nakken. Typografien er designet av Arne Jacobsen.

Colour Rosa
Materiale PE-belagt bomull
NY

design letters smekke the numbers grønn

Smekke, The Numbers i grønn, fra Design Letters.
107329

Design Letters Baby`s first book rosa

Bok, Baby`s first book, i rosa fra Design Letters. Perferkt bok for å dokumentere et barns første leveår! Her kan en skrive inn minner, lime inn bilder og det føler med 12 milepæl-kort, ett for hver måned. En flott gave - perfekt som gave til nyfødt, dåp eller navnedag! Str. 25 x 25 cm. 
86729
 

design letters håndtak til melaminkopp rosa

Håndtak til melaminkopp, rosa, fra Design Letters. Praktisk håndtak til melaminkoppene fra Design Letters - plasser koppen i rett i håndtaket/holderen, og gjør det enkelt for selv de aller minste barna å drikke fra koppen.
102473
 

design letters kopp melamin arne jacobsen A - Z

Personlig kopp i melamin, A - Z, fra Design letters. Typografien på koppen er designet av Arne Jacobsen. God å drikke av, praktisk på tur, og fin som tannglass! Koppene kan stables, og tåler oppvaskmaskin. 
1061249_VM

Design letters melamin servise the numbers rosa

Servise i melamin, The Numbers i rosa, fra Design Letters. Flott servise i melamain, bestående av tallerken, dyp tallerken og kopp. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Kan vaskes i oppvaskmaskin, tåler ikke mikrobølgeovn.
96489