• Design Letters vase Royal grønn stor - slideshow 1
  • Design Letters vase Royal grønn stor - slideshow 2

Design Letters vase Royal grønn stor

Varenummer: 86726
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Vase, AJ Royal vintage, i grønn og stor størrelse fra Design Letters. Vasen er designet av Arne Jacobsen på 1960-tallet, til da han innredet verdens første designhotell - SAS Royal Hotel i København. Vasen er produsert i Danmark.     

Vase, AJ Royal vintage, i grønn og stor størrelse fra Design Letters. Vasen er designet av Arne Jacobsen på 1960-tallet, til da han innredet verdens første designhotell - SAS Royal Hotel i København. Vasen er produsert i Danmark. 

 

 

Height 15 cm
Colour Grønn
Material pulverlakkert stål

Design Letters vase Royal svart stor

Vase, AJ Royal vintage, i svart og stor størrelse fra Design Letters. Vasen er designet av Arne Jacobsen på 1960-tallet, til da han innredet verdens første designhotell - SAS Royal Hotel i København. Vasen er produsert i Danmark.   
86725

ferm LIVING Hexagon potteskjuler grønn XL

Hexagon potteskjuler, grønn og XL, fra ferm LIVING. Et nydelig tilbehør til yndlingplanten! Hexagon må gjerne også brukes til oppbevaring av for eksempel smykker. Passer til Plant stand stor størrelse.   
86775

Le Cord ledning Trumpster

Lekker ledning i Trumpster, fra Le Cord. Ledningen brukes til overføring og lading av Apple produktene; iPhone 5/S/C/6/6 plus, iPod nano(7), iPad mini/air, iPod touch(5). Ledningen er trukket med tekstil, som gjør at den ikke krøller seg sammen - i tillegg til at den ser superbra ut! Denne kan fint ligge fremme i stua, på kjøkkenet eller kontoret. - Sertifisert og godkjent av Apple Inc. Det er kun brukt originale Apple deler ved produksjon. - MFI godkjent av Apple Inc. - 1 meter  
87774

Muuto Ambit lampe grønn liten

Lampe, Ambit, i grønn og liten størrelse (Ø 25cm) fra Muuto. For Muuto starter god design med personen. De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander. Ambit taklampe er designet av TAF Architects, laget etter gamle smitradisjoner og malt for hånd. Designet er enkelt og tidløst, og uttrykket er sterkt. Innsiden er malt hvit, noe som gir en fin kontrast til den fargede utsiden og som samtidig sørger for optimal lysrefleksjon.  Maks 60 watt/11 watt LED. Gummiledningen måler 4 meter.
87486